Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Activiteit | Agenda

Zo-23 Juni – Kringen Museum Borrel

23 juni 2024


Amsterdam

De Kringen

Van Cultuur Kring naar Kringen Museum Borrel

Noord bruist, en ons eigen kringlid Norbert laat dat zien tijdens de Kringen Museum Borrel. Na zijn inspirerende presentatie trekken we verder naar het Graffiti Museum Straat voor nog meer culturele ontdekkingen!

Stap in een wereld van kunst en ontdekking terwijl we deze keer een exclusief kijkje nemen in het werk van een van onze eigen kringleden, Norbert, op de NSDM werf. Laat je betoveren door de vrolijke werken die hij op doek creëert en krijg een uniek inzicht in zijn artistieke visie.

Stap binnen in de betoverende wereld van Norbert, waar vrijheid niet alleen een concept is, maar een levende kracht die zijn kleurrijke en naïeve kunst doordrenkt. In zijn werken zie je symbolen van vrijheid, subtiel geweven in de gelaagde composities. Voor Norbert vertegenwoordigen vogels de essentie van vrijheid, terwijl zijn eerdere obsessie met fietsers dit verlangen naar vrijheid ook weerspiegelde. Nu, voelbaar in zijn recente werken, visualiseert hij dit gevoel van vrijheid opnieuw met vogels – de vrijheid om te creëren wat hij liefheeft. Laat je meevoeren door zijn expressieve penseelstreken en ontdek de kracht van vrijheid door de ogen van een ware kunstenaar.

Maar dat is nog niet alles! Na deze intrigerende rondleiding wacht het Straat museum op slechts een steenworp afstand. Betreed een wereld vol levendige kleuren, verhalen en adembenemende kunstwerken die zelfs de Nachtwacht in grootte overtreffen. Laat je verbazen door de immense loods die fungeert als canvas voor deze epische creaties en raak ondergedompeld in de buitengewone schoonheid van graffiti als kunstvorm.

Dus kom en doe mee met deze onvergetelijke ervaring die je meeneemt door de rijke cultuur en kunst van Amsterdam. Mis het niet – het wordt een avond vol inspiratie, ontdekking en bovenal, plezier!

We willen graag aankondigen dat er een kleine verandering is in de naam van onze geliefde bijeenkomsten. Het accent op de Kringen Museum Borrel blijft liggen op ontmoetingen en het combineren van culturele activiteiten met een gezellige borrel aan het einde. Om dit laatste aspect meer nadruk te geven, hebben we besloten om de naam iets aan te passen.

Vanaf nu zullen onze bijeenkomsten bekend staan als Kringen Museum Borrel. Deze nieuwe naam benadrukt duidelijker het belang van het sociale aspect van de borrel, wat vaak een essentieel onderdeel is van onze ontmoetingen. Hoewel de naam is veranderd, blijft de opzet van onze middagen hetzelfde. We blijven laagdrempelige activiteiten organiseren, gevolgd door een gezellig samenzijn met een drankje.

Programma:

Zo-23 Juni – Kringen Museum Borrel

14:00 (ontvangst met koffie en gebak aangeboden door de kringen)
14:20 Rondleiding Norbert en aanvullend rondleiding door atelier houder met informatie over de andere kunstwerken.
15:15 Straat Museum
16:30 Borrel bij Plek

(al deze locaties zijn op loop afstand van elkaar vanaf de pond van de NDSM werf)

23 juni 2024

Inschrijven via WhatsApp

Voor dit evenement kan je je aanmelden via een whatsapp groep. De groepsapp blijft tot de dag zelf uit voor niet beheerders je zult dus niet in een op hol geslagen app komen. Op de dag van het evenement gaat de groepsapp open voor de deelnemers om berichten in de app te zetten zodat we eenvoudig op deze manier met elkaar in contact kunnen blijven. Mocht je geen whatsapp hebben? Geen probleem, ben gewoon op tijd bij de afgesproken locatie en neem gewoon deel. Check wel vooraf op de website of het even niet geannuleerd is dit wordt anders op de app gezet. 

Ik bezoek deze pagina via mijn computer:

Scan met je telefoon deze qr code klik op de link in beeld en je wordt automatisch toegevoegd tot de Whatsapp groep van deze dag. 


Locatie & route


Beautiful Distress House Project- en Expositieruimte
NDSM Van Riemsdijkweg 41a 1033 RC Amsterdam


Terug naar boven =>


white and black butterflies on blue sky

Over de kringen

Buiten de activiteit die je hier op deze pagina ziet doet de kringen nog veel meer. Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden de kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….