10-04-2021 Gaat online door; vooraf aanmelden

De Kringen Jaardag 2021

Online

Bij De Kringen gaat het om contact, in tijden van corona is dat lastiger dan ooit. Daarom willen wij jullie graag ontmoeten tijdens deze Kringenjaardag.
Wij zijn nieuwsgierig: Hoe gaat het met jullie en wat kunnen wij voor jullie doen?

De Jaardag is ieder jaar weer de belangrijkste bijeenkomst van De Kringen. Deze editie wordt specialer dan anders. Want we konden door Covid-19 vorig jaar onze Jaardag niet doorlaten gaan. Dus we zullen deze editie vast nog even terugkijken. Maar we kijken ook vooruit naar de toekomst. Nieuwe plannen maken blijft altijd belangrijk! We sluiten deze online ontmoeting af met een leuke quiz en borrel.

Doe je ook mee met deze bijzondere Jaardag?

Op zaterdag 10 april wordt de Kringenjaardag online georganiseerd. Om deze online bijeenkomst zo goed mogelijk te laten slagen wordt deze dag begeleid door Livestream-service.nl. Alle deelnemers worden tijdig ingelicht via welke link ze die dag kunnen deelnemen. Tijdens de livestream bieden twee professionals ondersteuning, waarbij ook technische telefonische ondersteuning voor de mensen thuis mogelijk is.

Vooraf een oefensessie om ongestoord mee te kunnen doen

Voor wie computers lastig vindt maar wel wil deelnemen, is er een mogelijkheid om op 8 april ‘avonds deel te nemen aan een oefensessie. Hierdoor kun je helemaal zonder hindernissen op 10 april meedoen met de Jaardag. Je ontvangt een link voor deze oefensessie na je aanmelding. Geef dan wel even aan dat je hierin geïnteresseerd bent.

Vooraf aanmelden is belangrijk

In verband met het organiseren van de Kringenjaardag op 10 april (en de Oefensessie op 8 april) willen we vantevoren weten hoeveel mensen willen deelnemen aan de online Jaardag. Aanmelden kan tot 31 maart 2021 via secretaris@dekringen.nl. Vermeld ook of je (assistent) kringleider, vrijwilliger of kringlid bent. Je krijgt de vergaderstukken dan ook nog op tijd gemaild.
Inhoudelijke vragen voor kun je ook vooraf mailen naar het secretariaat. De leuke verrassing sturen we naar je thuisadres. Als we dat nog niet kennen graag die ook even bij je aanmelding doorgeven waar we die naar toe moeten sturen.

Programma van deze dag

  • 11.00 uur : Officieel gedeelte (jaarvergadering) met het jaarverslag, de begroting en de verkiezing van maar liefst vijf nieuwe bestuursleden.
  • Na de lunch : Gezellig gedeelte met een quiz en borrel! (tot ongeveer 15.00 uur)

 

Inschrijven nieuwsbrief
MELD HET ONS

Organiseer je zelf een activiteit?

Ben jij organisator van een leuke activiteit waaraan kringleden aan mee kunnen doen? Meld het ons en we kijken of we het hier kunnen plaatsen in onze Agenda.

Stuur even een mailtje naar ons met meer informatie over je activiteit.

Of gebruik het formulier op onze contactpagina.

CONTACT