03-10-2020 Landelijke Themadag

GEANNULEERD! De nieuwe jas van De Kringen

Social Factory, Vredenburg 40, Utrecht

De themadag van zaterdag 3 oktober is vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus, uitgesteld.

Het is je vast niet ontgaan: de Kringen heeft een nieuwe jas aangetrokken! Om te zorgen dat ie goed zit, gaan vrijwilligers en kringleden op zaterdag 3 oktober samen na hoe jij onze nieuwe huisstijl, die we sinds het voorjaar voor al onze communicatie gebruiken, op passende wijze kunnen toepassen.

Een nieuwe jas, maar hoe past die ons?

Een communicatiespecialist van buiten De Kringen en een journalist uit eigen kring maken je op deze dag een beetje wegwijs in marketingtechnieken, hoe je een persbericht schrijft en laten aan de hand van inspirerende voorbeelden zien hoe zelf aan de slag kunt gaan in je eigen regio. En hoe we je kunnen helpen met het maken van publiciteit of bij het maken van promotiematerialen.
Onze webmasters leggen je alles uit over het concept van de nieuwe website, waar je alles terug kunt vinden en hoe je berichten kunt aanleveren.

Wil je bij aanmelding je vragen over de website, marketing en communicatie ook insturen? Zelfs als je niet komt, kun je vragen insturen. Dan beantwoorden we die tijdens de themadag . (We bekijken nog de mogelijkheid om later een samenvatting van deze dag als naslag ter beschikking te stellen.)
Voor de workshop kun je eventueel een laptop, tablet of pen en papier meenemen.
De locatie voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Een mondkapje dragen is dus niet nodig (maar uiteraard mag dat wel).

Deze themadag op zaterdag 3 oktober 2020 vindt plaats in De Social Factory, Vredenburg 40 in Utrecht (zie: www.socialimpactfactory.com). We beginnen om 11.00 uur (inloop vanaf 10:30 uur) en duurt tot ongeveer 16.00 uur. We hopen je op 3 oktober in Utrecht te zien. Wil je je uiterlijk 26 september aanmelden via secretaris@dekringen.nl?  Vermeld ook je eventuele dieetwensen.

 

Samenvatting

  • Datum: zaterdag 3 oktober 2020
  • Plaats: De Social Factory, Vredenburg 40 in Utrecht
  • Aanvang: 11:00 uur (inloop vanaf 10:30 uur)
  • Afsluiting: 16:00 uur
MELD HET ONS

Organiseer je zelf een activiteit?

Ben jij organisator van een leuke activiteit waaraan kringleden aan mee kunnen doen? Meld het ons en we kijken of we het hier kunnen plaatsen in onze Agenda.

Stuur even een mailtje naar ons met meer informatie over je activiteit.

MEER AGENDA