Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Activiteit | Agenda

Dodenherdenking 2024

4 mei 2024


Amsterdam

De Kringen

Samen herdenken

Op 4 mei staan we weer samen, in stilte en solidariteit, om de doden te herdenken. Ook dit jaar zijn we trots om aan te kondigen dat De Kringen weer aanwezig zal zijn bij de Dodenherdenking bij het Homomonument. Dit monument, dat ons herinnert aan de strijd en de offers van zij die voor ons kwamen, biedt een plek van reflectie en herinnering.

Als een belangrijk moment om te gedenken wat nooit vergeten mag worden, lopen we mee met een krans om onze eer te betuigen aan degenen die hun leven gaven voor vrijheid en gelijkheid. We willen samen zijn, onze stemmen verenigen in stilte, om de betekenis van deze dag te omarmen en te eren.

Na de legging van de krans, nodigen we jullie uit om misschien samen te komen voor een kort samenzijn in de kerk. Het is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten, om steun te vinden in elkaars aanwezigheid, en om de banden van gemeenschap te versterken.

Laten we samen staan, in liefde en herinnering, op 4 mei, en laten we onze verbondenheid tonen met degenen die voor ons vochten. We kijken ernaar uit om jullie daar te ontmoeten.

Met warme groeten,

Het bestuur van De Kringen / Regio platform Noord-Holland

Programma:

Dodenherdenking 2024

19:45: Stille Tocht langs de kerk

20:00: 2 minuten stilte

20:02: Lezingen – Herdenkingsmoment – Leggen van de krans

Na het leggen van de laatste krans: Samenzijn in de kerk

Site dodenherdenking

 

4 mei 2024


Locatie & route


Homomonument
Westermarkt
Amsterdam
Nederland


Terug naar boven =>


white and black butterflies on blue sky

Over de kringen

Buiten de activiteit die je hier op deze pagina ziet doet de kringen nog veel meer. Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden de kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….