13-03-2021

Inspirerende training voor kringleiders

Utrecht

 

 

Home / Agenda / Inspirerende training voor kringleiders

De mensen van onze werkgroep Trainingen hopen in de loop van volgend jaar ook weer fysieke bijeenkomsten te kunnen houden. Op zaterdag 13 maart 2021 is er weer een training voor zowel beginnende en gevorderde kringleiders in Utrecht. De locatie hoor je zo snel mogelijk en is in ieder geval goed met het OV te bereiken.

Ben je van plan om zelf een kring op te richten of wil je graag je kennis en vaardigheden vergroten, dan is deze dag zeker iets voor jou.  Deelname – inclusief lunch – is gratis en reiskosten boven de  € 10 kunnen worden gedeclareerd. Naar aanleiding van de aanmeldingen stellen  de trainers een  gebalanceerd trainingsprogramma samen. Misschien heb je een eigen praktijkvoorbeeld in gedachten waar je graag feedback of input over wilt ontvangen.  Stuur hierover van te voren even een e-mail naar de werkgroep trainingen zodat ze dit kunnen voorbereiden.

De tijden blijven natuurlijk onzeker, maar we zullen je een veilige (conform richtlijnen RIVM) training geven.  We zien je graag op zaterdag  13 maart 2021; vanaf 10.00 uur inloop en we starten om 10.30 uur. Uiterlijk om 17.00 uur sluiten we deze dag af.  Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar: communicatie@dekringen.nl

Meld je aan vóór 10 februari.

MELD HET ONS

Organiseer je zelf een activiteit?

Ben jij organisator van een leuke activiteit waaraan kringleden aan mee kunnen doen? Meld het ons en we kijken of we het hier kunnen plaatsen in onze Agenda.

Stuur even een mailtje naar ons met meer informatie over je activiteit.

Of gebruik het formulier op onze contactpagina.

Contact