07-11-2020

Inspirerende training voor kringleiders

Koningsbergerstraat 9, Utrecht.

Home / Agenda / Inspirerende training voor kringleiders

Heb je concrete of nog wat vage plannen om een kring op te richten of wil je graag je kennis en vaardigheden als (mede-)kringleider  vergroten, dan is deze trainingsdag iets voor jou! Op zaterdag 7 november organiseert De Kringen een training  voor zowel beginnende als gevorderde kringleiders in Utrecht.

Deelname – inclusief lunch – is gratis en reiskosten boven de 10 euro kunnen reiskosten worden gedeclareerd.

Een training aan de hand van jouw feedback

Naar aanleiding van de aanmeldingen maken de trainers een  gebalanceerd trainingsprogramma voor deze dag.  Misschien heb je een eigen praktijkvoorbeeld in gedachten waar je graag feedback of nieuwe input over wilt krijgen? Stuur dan even een e-mail naar de werkgroep trainingen zodat ze dit kunnen voorbereiden.

We zien je graag op zaterdag  7 november  2020; vanaf 10.00 uur inloop en we beginnen om 10.30 uur. Uiterlijk om 17.00 uur sluiten we de dag. Aanmelden, een optie nemen (als je nog niet zeker weet of je kunt)  of wil je meer informatie? Stuur een mail naar: trainingen@dekringen.nl en we mailen je binnen een paar dagen terug. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Selecteer dan de optie ‘Ik heb een vraag of opmerking voor de werkgroep trainingen’.

Noot: de training zal plaatsvinden in een vergadercentrum Domstad te Utrecht, een rolstoelvriendelijke locatie, met Coronaprotocol o.a. op basis van de richtlijnen van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

MELD HET ONS

Organiseer je zelf een activiteit?

Ben jij organisator van een leuke activiteit waaraan kringleden aan mee kunnen doen? Meld het ons en we kijken of we het hier kunnen plaatsen in onze Agenda.

Stuur even een mailtje naar ons met meer informatie over je activiteit.

Of gebruik het formulier op onze contactpagina.

Contact