Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Activiteit | Agenda

Kandinsky Tentoonstelling in H’ART

8 september 2024


Amsterdam

De Kringen

zondag 8 september

Na een reeks succesvolle en inspirerende edities, hebben we opnieuw een bijzondere culturele middag voor jullie in petto! Op zondag 8 september nodigen we je van harte uit voor een bezoek aan de fascinerende tentoonstelling van Kandinsky in het H’ART museum te Amsterdam.

Deze middag biedt een unieke kans om niet alleen van kunst te genieten, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk binnen De Kringen uit te breiden. De culturele kring staat open voor zowel actieve leden als niet-leden. Dus als je iemand kent die nieuwsgierig is naar De Kringen, breng hem of haar gerust mee!

Bezoekers kunnen zich onderdompelen in een kleurrijke wereld vol expressieve vormen en dynamische composities, die Kandinsky’s visie op kunst en spiritualiteit weerspiegelen. Met schilderijen, tekeningen en persoonlijke notities, biedt de tentoonstelling een diepgaand inzicht in het creatieve proces en de artistieke evolutie van deze invloedrijke kunstenaar. Laat je verrassen door de innovatieve stijl en de rijke symboliek van Kandinsky’s werk, en ontdek de emotionele kracht van abstracte kunst. En het mooiste van alles, dit keer hebben we weer een gids voor uitleg van de werken.

Kosten:

  • Regulier ticket: €22,50
  • Gratis met Stadspas
  • €5 met Museumkaart

Bij voldoende belangstelling kunnen we groepskorting regelen voor tickets, hierover krijg je later meer informatie.

Aanmelden: Meld je aan via de app en verzeker jezelf van een plek op deze inspirerende middag. We kijken er enorm naar uit je te zien op 8 september!

Tot dan en laten we samen genieten van kunst, cultuur en gezelligheid!

Programma:

Kandinsky Tentoonstelling in H’ART

14:00 uur – Verzamelen bij de ingang van H’ART museum, Amstel 51.

14:30 uur – Rondleiding door de Kandinsky tentoonstelling met een professionele gids.

15:30 uur – Vrije tijd om de tentoonstelling en het museum verder te verkennen.

16:30 uur – Gezellige borrel bij Dignita in de sfeervolle Hoftuin.

18:00 uur – Officiële afsluiting, met mogelijkheid voor een gezellige voortzetting in de levendige Reguliersdwarsstraat.

8 september 2024

Inschrijven via WhatsApp

Voor dit evenement kan je je aanmelden via een whatsapp groep. De groepsapp blijft tot de dag zelf uit voor niet beheerders je zult dus niet in een op hol geslagen app komen. Op de dag van het evenement gaat de groepsapp open voor de deelnemers om berichten in de app te zetten zodat we eenvoudig op deze manier met elkaar in contact kunnen blijven. Mocht je geen whatsapp hebben? Geen probleem, ben gewoon op tijd bij de afgesproken locatie en neem gewoon deel. Check wel vooraf op de website of het even niet geannuleerd is dit wordt anders op de app gezet. 

Ik bezoek deze pagina via mijn computer:

Scan met je telefoon deze qr code klik op de link in beeld en je wordt automatisch toegevoegd tot de Whatsapp groep van deze dag. 


Locatie & route


H’ART Museum
Amstel
Amsterdam
Nederland


Terug naar boven =>


white and black butterflies on blue sky

Over de kringen

Buiten de activiteit die je hier op deze pagina ziet doet de kringen nog veel meer. Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden de kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….