Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Activiteit | Agenda

Ontmoet Keith Haring en je mede kringleden

8 oktober 2023


Amsterdam

De Kringen

Keith Harring – Cultuurkring

Dan is het zover, de eerste cultuurkring. We verzamelen om 14:00 uur in de centrale hal van het Stedelijk Museum. Je kunt me herkennen aan mijn gele jas. Ik ben John van Vugt van de Kringen.

Verder te bezichtigen:

Uiteraard is er naast dit meesterwerk nog veel meer te zien in het Stedelijk. Hierbij enkele suggesties waarvan we er nog een uitlichten:

Post no bills 

“Post No Bills” is een interessante tentoonstelling met grote afbeeldingen en kleurrijke motieven. De Libanese typograaf Kristyan Sarkis, die in Amsterdam woont en lesgeeft aan studenten van het masterprogramma TypeMedia aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, presenteert hier zijn werk.

Kortom, er zijn meer dan genoeg interessante dingen te zien. Ons motto is: niets moet, alles kan. Het is gezellig om in kleinere groepjes door het museum te wandelen en af en toe weer samen te komen. Later lopen we gezamenlijk vanuit het Stedelijk Museum naar Bar Taboo in de Reguliersbuurt.

Programma:

Ontmoet Keith Haring en je mede kringleden

14:00 verzamelen in de centrale hal

15:30 Terug in de centrale hal van het stedelijk om naar Baboo te lopen

16:00 Borrel bij taboo

8 oktober 2023


Locatie & route


Stedelijk Museum
Museumplein
Amsterdam
Nederland


Terug naar boven =>


white and black butterflies on blue sky

Over de kringen

Buiten de activiteit die je hier op deze pagina ziet doet de kringen nog veel meer. Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden de kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….