Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Activiteit | Agenda

Kringenjaardag

11 mei 2024


Utrecht

De Kringen

op zaterdag 11 mei 

Als het voorjaar lonkt, dan weet je dat die er weer aan komt: de Kringenjaardag. Bedoeld voor kringleiders, kringleden en alle vrijwilligers van De Kringen. Veel mensen zullen de plek ook kennen: restaurant Se7en,  Mariaplaats 7, 3511 LH in Utrecht. Zie: https://sevenutrecht.nl  

 

Je bent van harte welkom vanaf 10.30 uur voor koffie of thee en natuurlijk om even kennis te maken of bij te praten met de andere aanwezigen. Om 11.00 uur beginnen we (echt). We blikken terug op de resultaten van het afgelopen jaar, en kijken vooruit hoe De Kringen verder kan groeien en welke acties en activiteiten dit jaar op stapel staan, zoals dus de Canal Pride Utrecht. Het bestuur legt ook verantwoording af over de financiën en de begroting van 2024 wordt gepresenteerd. Verder is er aandacht voor de concept statuten en stellen kandidaat bestuursleden zich voor.  

Middagdeel 

Na een uitgebreide lunch – kost je niks  – is het tijd voor ontspanning en hebben we met z’n allen een heel gezellige activiteit. Wat die precies is,  is nog een verrassing, maar vertrouw erop: het wordt leuk! En aan het eind van de dag is er uiteraard ook nog een borrel.  

Wil je meedenken, meepraten of ben je geïnteresseerd in wat De Kringen doet? Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws! https://dekringen.nl/. En in de volgende Nieuwsbrief lees je natuurlijk meer! 

Programma:

Kringenjaardag

10:30 ontvangst

11:00 start

12:30 Lunch

 

11 mei 2024


Locatie & route


Utrecht
Mariaplaats 7
3511LH Nederland


Terug naar boven =>


white and black butterflies on blue sky

Over de kringen

Buiten de activiteit die je hier op deze pagina ziet doet de kringen nog veel meer. Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden de kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….