Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Activiteit | Agenda

Museum Foam – Cultuur Kring

11 februari 2024


Amsterdam

De Kringen

Foto Museum Amsterdam: Altijd prikkelend, altijd wat leuks.

Ontdek de fascinerende wereld van kunst en cultuur op zondag 11 februari 2024 met de Cultuurkring. Een boeiende middag vol inspiratie staat voor je klaar, en we kijken er naar uit om je te verwelkomen.

 

Of je nu een gepassioneerde kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en culturele middag, deze bijeenkomst heeft voor iedereen iets bijzonders te bieden. Markeer dus 11 februari 2024 in je agenda en zorg ervoor dat je om 14:00 uur bij Museum Foam bent voor een onvergetelijke culturele ervaring, gevolgd door een gezellig samenzijn in Bar Montmartre.

Mis dit unieke evenement niet en schrijf je vandaag nog in voor de Cultuurkring bijeenkomst op 11 februari 2024. Laten we samen de schoonheid van kunst en cultuur vieren. Tot dan!

Programma:

Museum Foam – Cultuur Kring

Om 14:00 uur: Verzamelen bij Foam

Begint onze verkenning bij Museum Foam, gelegen in het hart van Amsterdam. Hier zullen we genieten van diverse indrukwekkende tentoonstellingen en kunstwerken die je zullen verbazen en inspireren. Van moderne kunst tot klassieke meesterwerken biedt Foam een unieke kijk op de wereld van kunst.

Om 16:00 uur: Borrel

Sluiten we de dag in stijl af met een gezellige borrel in Bar Montmartre. Hier kun je in contact komen met andere leden van de Cultuurkring, ideeën uitwisselen en genieten van heerlijke drankjes en hapjes.

11 februari 2024

Inschrijven via WhatsApp

Voor dit evenement kan je je aanmelden via een whatsapp groep. De groepsapp blijft tot de dag zelf uit voor niet beheerders je zult dus niet in een op hol geslagen app komen. Op de dag van het evenement gaat de groepsapp open voor de deelnemers om berichten in de app te zetten zodat we eenvoudig op deze manier met elkaar in contact kunnen blijven. Mocht je geen whatsapp hebben? Geen probleem, ben gewoon op tijd bij de afgesproken locatie en neem gewoon deel. Check wel vooraf op de website of het even niet geannuleerd is dit wordt anders op de app gezet. 

Ik bezoek deze pagina via mijn computer:

Scan met je telefoon deze qr code klik op de link in beeld en je wordt automatisch toegevoegd tot de Whatsapp groep van deze dag. 


Locatie & route


Foam
Keizersgracht
Amsterdam
Nederland


Terug naar boven =>


white and black butterflies on blue sky

Over de kringen

Buiten de activiteit die je hier op deze pagina ziet doet de kringen nog veel meer. Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden de kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….