Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Activiteit | Agenda

Noord Holland – Kringleidersraad 2024

21 januari 2024


Amsterdam

De Kringen

Blijf op de hoogte wat er gebeurt in de regio

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht nodigen wij jullie van harte uit voor de Kringleiders Raad op zondag 21 januari 2024. Deze bijeenkomst is niet alleen een moment om het afgelopen jaar te evalueren wat betreft activiteiten en aanmeldingen, maar ook een gelegenheid om jullie visie en wensen voor de komende periode te delen.

De Kringleiders Raad biedt een platform waarop jullie ideeën en suggesties voor de regio kunnen uiten. Jullie input is van onschatbare waarde en vormt de kern van de verdere ontwikkeling van De Kringen. We willen graag horen wat er goed gaat en waar verbeteringen mogelijk zijn, zodat we gezamenlijk kunnen streven naar een nog levendigere en bloeiende regio.

 

Tijdens deze bijeenkomst zal er ook uitgebreide uitleg worden gegeven over de verschillende mogelijkheden binnen onze gemeenschap en hoe jullie hier actief aan kunnen deelnemen. Een van de inspirerende voorbeelden is de Cultuurkring, een activiteit met een open karakter die tot doel heeft om diverse kringen met elkaar te verbinden en zo de onderlinge samenwerking te bevorderen.

De Kringleiders Raad dient niet alleen als een forum voor het uitwisselen van ideeën, maar ook als een gelegenheid om nieuwe plannen te smeden en samenwerkingsverbanden te creëren. We moedigen jullie aan om actief deel te nemen en jullie stem te laten horen, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan een nog bruisendere toekomst voor onze regio.

Wij kijken ernaar uit om jullie allen te verwelkomen op zondag 21 januari 2024. Laten we samen het komende jaar met enthousiasme tegemoet treden en de kracht van onze gemeenschap verder versterken.

Meld je aan onder aan op deze pagina door je te registreren in de groepsapp.

Programma:

Noord Holland – Kringleidersraad 2024

14:00 Welkom en voorstel ronde

14:30 Landelijke organisatie neemt een klein woord voor de successen van het afgelopen jaar

15:00 Regio platform vertelt over de activiteiten van het afgelopen jaar en gaat vragen naar de wensen van de kringen zelf waar de focus in 2024 naar toe kan.

16:00 Borrel

17:30 Einde

21 januari 2024

Inschrijven via WhatsApp

Voor dit evenement kan je je aanmelden via een whatsapp groep. De groepsapp blijft tot de dag zelf uit voor niet beheerders je zult dus niet in een op hol geslagen app komen. Op de dag van het evenement gaat de groepsapp open voor de deelnemers om berichten in de app te zetten zodat we eenvoudig op deze manier met elkaar in contact kunnen blijven. Mocht je geen whatsapp hebben? Geen probleem, ben gewoon op tijd bij de afgesproken locatie en neem gewoon deel. Check wel vooraf op de website of het even niet geannuleerd is dit wordt anders op de app gezet. 

Ik bezoek deze pagina via mijn computer:

Scan met je telefoon deze qr code klik op de link in beeld en je wordt automatisch toegevoegd tot de Whatsapp groep van deze dag. 


Locatie & route


Jan Evertsenstraat
Amsterdam
Nederland


Terug naar boven =>


white and black butterflies on blue sky

Over de kringen

Buiten de activiteit die je hier op deze pagina ziet doet de kringen nog veel meer. Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden de kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….