14-05-2023 Museum - Lunch - Wandeling - Borrel

Utrecht here we come!

Utrecht

Tijd voor een uitje, de volgende activiteit doen wij niet in Amsterdam maar juist daar buiten. Kringen uit het hele land zijn welkom om in zijn geheel of als individu aan te sluiten. De Kringen regio Amsterdam organiseert al langer activiteiten voor zijn kringleden zoals een wandeling en fietstocht maar ook mini-golf. Het leuke is dat je kringleden van buiten je eigen kring leert kennen. Wat is het plan?

Planning dagje Utrecht in het kort:

  • 10:00 – 12:00 Bezoek: Het spoorweg museum
  • 12:00 -13:00 lunch
  • 13:00 – 15:00 Wandeling door utrecht
  • 15:00 Borrel

Het spoorweg museum

Ben je nog nooit in het spoorwegmuseum geweest? Of ben je er lang geleden geweest, komt dan zeker lans want dit is echt een museum wat de moeite waard is.

Lunch

Als we onze zinnen geprikkeld hebben en ons hoofd alle kunst in het spoorwegmuseum is het goed om even in de stad wat te eten zodat we goed op weg kunnen voor de wandeling door de stad.  Waar dit is sturen we in de bevestigingsmail na de inschrijving (die gratis en vrijblijvend is).

Wandeling

In de wandeling komen we door het Wilhelmina park,  we gaan de diverse grachten langs en ondertussen zal er ook nog iets verteld worden over de rijke geschiedenis van de stad. Hierbij hebben we een bevlogen vrijwilliger bereid gevonden ons echt meer over de stad te vertellen die ook nog wat leuke roze annekdotes en wetenswaardigheden heeft over Utrecht. Waar dit start sturen we in de bevestigingsmail na de inschrijving (die gratis en vrijblijvend is).

Borrel

Dat Utrecht bruist hoef je niemand meer te vertellen. Utrecht heeft ook een spetterende pride en een aantal goede LHBTI / uitgaans gelegenheden. Vandaar dat we ook graag ergens een borrel gaan nemen na de wandeling om de dag lekker en leuk met elkaar af te sluiten. Waar dit is sturen we in de bevestigingsmail na de inschrijving (die gratis en vrijblijvend is).

Omdat het zulke duidelijke blokken zijn kan iedereen aansluiten bij het gedeelte wat hem of haar het meeste aanspreekt. Kosten zijn allemaal voor eigen rekening. Maar je kan ook aansluiten bij het gedeelte wat jou het meeste aanspreekt zodat je de kosten ook zelf in de hand hebt.

Wanneer je mee wil gaan is het goed als je vooraf het registratie formulier invult zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Aan inschrijving zijn geen kosten verbonden, wij willen alleen voor ons zelf weten op hoeveel mensen wij ongeveer moeten rekenen. Ook krijg je bij het inschrijven de informatie over de locaties in de mail zodat je dat gemakkelijk terug kan vinden.

Leuk als je mee gaat en hopenlijk tot ziends!