25-03-2023 Lentewandeling op 25 maart

Wandel je mee met de Roze Wandelaers Club?

Tilburg

Houd jij ook van wandelen? Ben je graag in de buitenlucht om te genieten van de natuur, het Hollandse weer en bijbehorende landschappen? En lijkt het je leuk om die hobby te delen met gelijkgestemde zielen? Om zo nieuwe mensen te ontmoeten, voor een goed gesprek of vrolijk gebabbel tijdens de wandeling? Meld je dan aan voor de Roze Wandelaers Club, een nieuw Tilburgs initiatief dat zich richt op de LHBTQ+-doelgroep en hun vrienden waarbinnen je zowel sportief als sociaal actief kunt zijn.

De wandelingen starten bij Kim’s Kroeg, Piusplein 61 in Tilburg. De inloop is vanaf 13.00 uur en de wandeling start stipt om 13.30 uur. De terugkomst is omstreeks 16.00 uur.

In 2023 is er ieder kwartaal een wandeling gepland:

  • Lentewandeling zaterdag 25 maart
  • Zomerwandeling zaterdag 17 juni
  • Herfstwandeling zaterdag 23 september
  • Winterwandeling 16 december

De start van elke wandeling loopt steeds via de Piushaven naar Moerenburg, vanwaar we wisselende routes nemen. De wandelingen duren 2 tot 2 ½ uur en zijn ongeveer 10 kilometer lang.

Aanmelden

bij de Roze Wandelaers Club kan door een mailtje te sturen naar: Rozewandelaersclub@gmail.com. Geef in je bericht aan op welke datum je aansluit of dat je voor het hele jaar meedoet in 2023. Inschrijven is gratis. Na aanmelding ontvang je nog een bevestiging.

Bij terugkomst is er gelegenheid om na te praten aan de bar of op het terras van Kim’s Kroeg. Het aantal deelnemers per wandeling is maximaal 25 personen. Meld je dus tijdig aan. Vanzelfsprekend zijn wandelschoenen (voor zowel verharde weg als zandwegen) en weerbestendige kleding een aanrader.

De drempel is niet hoog, dus zet die stap en loop met ons mee. We ontmoeten je graag bij de volgende wandeling!