De Kringen Amsterdam

Nieuw of al bekend?

Woon je net in Amsterdam en wil je op een leuke manier nieuwe mensen leren kennen met een roze of LHBTIQ+ achtergrond; dat kan! Of ben je al langer lid van de kringen en wil je weten wat er allemaal te doen is voor de kringen in deze regio?

Lees wie we zijn, wat we doen en hoe je precies op de hoogte blijft van al onze activiteiten. Laat je inspireren om een keer deel te nemen aan een van onze gezellige activiteiten of om je aan te sluiten bij een van onze vele kringen in Amsterdam. Lees verder op deze pagina….

Direct aanmelden

In Amsterdam

Al lid van de kringen

Ben je al lid van de kringen en wil je meer doen? Zorg dat je op de hoogte blijft van alle activiteiten die we organiseren. Mocht je zelf ideeen en de energie hebben om samen met ons iets te organiseren des te leuker. Meld je bij het regio platform en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer info voor leden
In Amsterdam

Nieuw bij de kringen?

Ben je Lesbisch, Gay, Bi of weet je het nog niet? Maar ben je er wel al over uit dat je mensen uit de LHBTIQ+ gemeenschap wilt leren kennen…. Dan is de Kringen een goed startpunt? Waarom? lees dat op onze pagina voor nieuwe leden.

 

Nieuw bij de kringen

Alleen info over Amsterdam?

Meld je aan voor een van onze speciale Amsterdamse nieuwsbrief en krijg alleen het nieuws wat voor jou relevant is (4 verschillende opties mogelijk).

Activiteiten van het landelijk

Om alle activiteiten van de landelijke organisatie te bekijken ga naar de landelijke agenda pagina.

Voor meer gay events in Amsterdam kijk op de pagina van IAmsterdam.

LHBTI

Kringen activiteiten in Amsterdam

Het regio platform probeert zo veel mogelijk activiteiten voor leden maar ook voor geïnteresseerde te organiseren. De roze wandeling was een groot succes, daarnaast is er een maandelijkse filmkring voor leden en niet leden. Hierbij de data van de komende activiteiten:

  • FilmKring
  • Kringleidersraad
  • Glow in the Dark minigolf

Regio platform Amsterdam

De regio Amsterdam heeft een actief regio platform wat bestaat uit coördinatoren die de inschrijvingen verwerken, mensen die events organiseren en mensen die gewoon enthousiast en creatief zijn. Heb jij ook de energie in je om leuke dingen voor de kringen in Amsterdam te ondernemen? Leuk! Meld je dan via: Amsterdam@dekringen.nl

Kring in de spotlight - De cultuur Amsterdam

De Filmkring, een nieuw concept waarbij leden en niet leden elkaar kunnen ontmoeten. Het maakt niet uit in welke kring je zit, of zelfde als je geen lid bent. Kom gewoon naar de filmkring en na de film doen we gezellig een drankje aan de bar. En kunnen we napraten over de film. Gezellig als je ook komt.

meer info