Wat is er allemaal voor leden?

Lid bij de kringen in Amsterdam?

Wil je meer horen van de regio?

Aanmelden op de nieuwsbrief
LHBTI Amsterdam

Activiteiten

De kringen is weer vol aan de gang met het organiseren van activiteiten. De roze wandeling was een groot succes, daarnaast is er een maandelijkse filmkring voor leden en niet leden. Hierbij de data van de komende activiteiten:

Alle activiteiten staan ook op de landelijke agenda

 

Blijf op de hoogte van activiteiten
Kringleiders

Trainingen

De kringen organiseert verschillende trainingen voor kringleiders. Ook als je kringlid bent en nieuwschierig bent om kringleider te worden of wil je een eigen kring opzetten? Zijn er wat gay’s in jullie kring te veel drama maken, of zijn er juist wat lesbienes in jullie kring die geen zin meer hebben om een activiteit te organiseren? Dat overkomt de beste kring, de kringleiders training kan je helpen om de kring weer extra schwung te geven.

Uitwisseling

Lijkt het je leuk om een keer een kringen uitwisseling te doen in Amsterdam of wil je juist een kring buiten Amsterdam opzoeken? Laat het weten aan het regio platform dat je deze wens hebt en wij gaan kijken wat we voor jullie kring kunnen betekenen. Kom je van buiten Amsterdam en wil jou kring juist in contact komen? Ook leuk meld je via Amsterdam@dekringen.nl.

Regio Platform

Amsterdam

Ons regioplatform bestaat uit 6 bevlogen mensen die zeer begaan zijn met de kringen. Maar heb je zelf ook leuke ideen die je zelf uit denkt te kunnen voeren of met een klein beetje help van de mensen van het platform? Laat dan zeker van je horen via een mailtje aan: amsterdam@dekringen.nl . Dan kan het zomaar zijn dat je activiteit of idee binnenkort ook op de Amsterdamse pagina’s van de kringen staat.

Nieuw Concept: FilmKring

De filmkring Amsterdam

Ben je lid of nog niet eens. Ga je graag naar de film? Dan is de filmkring wellicht iets voor jou. Iedere maand organiseert het regio platform een FilmKring. Meer informatie over dit concept lees je op de speciale film kring pagina. Gelijk zo enthousiast dat je op de hoogte wil blijven van de films die gaan spelen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en krijg 5 dagen voor aanvang door welke film draait.

De Filmkring Amsterdam