Winterwonderland bij de Rotterdamse kringen

 rsz_2015-12-12_172201

Na een flinke voorbereiding begon op zaterdag 12 december om 6 uur de jaarlijkse feestavond van de Rotterdamse kringen in een zeer sfeervol ingericht COC. De gasten werden verwelkomd met glaasje glühwein en een kopje oud Hollandse groentesoep.

Na een uitgebreide stamppotten buffet was het tijd voor een eerste ronde bingo met prachtige prijzen. Daarna was het tijd voor de oud Hollandse vlaflip die ook in goede aarde viel. De laatste paar rondes bingo zorgden voor de nodige spanning in de zaal; wie zou met de prijzen weg lopen? In opperste concentratie krasde iedereen het ene na het andere nummer weg, maar het was maar enkelen gegeven om “Bingo” te mogen uitroepen, en het ook nog eens te hebben. De gelukkige winnaars genoten van hun prijzen. Maar een ieder die op het feest afgekomen was werd getrakteerd op een heuse goodiebag.

Daarna was het tijd om te genieten van het optreden van het Trio Marcel Kosters. (voorheen trio Bill Naad). Denise Marie op de gitaar, Peter Wassenaar op de bas en Marcel Kosters op de accordeon brachten vol overgave hun eigen interpretatie van klassiekers, zoals we’ll meet again van Vera Lynn, Mexico van De Zangeres zonder Naam en Poen van Wim Sonneveld. Het was daarmee een passende afsluiting van een avond waar niet alleen talloze Rotterdamse Kringenleden op af waren gekomen, maar ook leden uit Den Haag, Zeist en zelfs Assen. Tegen zette voorzitter Richard ervoor dat de organisatoren en vrijwilligers van de avond, Otto, Ferry en Cees, in een welverdiend zonnetje.