Gayslowdating

Jaarprogramma 2016

Sinds 2007 organiseert GSD sportieve en culturele activiteiten voor single gay en bi mannen. Dit initiatief valt onder de noemer van Stichting Gay-Idee en heeft tot doel om single mannen in contact met elkaar te brengen. Het woord slow staat hierbij voor bewust, low budget en onthaasting, en is een gimmick op het zogenaamde speeddating. Inmiddels staan er zo’n 1200 mannen op de deelname lijst van GSD, en deze mannen zijn afkomstig uit geheel Nederland en België.

GSD valt onder de stichting G-ID en is een vrijwilligersorganisatie. We proberen de kosten van de activiteiten zo laag mogelijk te houden, met daarbij het uitgangspunt dat we financiële risico’s proberen uit te sluiten. Er zijn de afgelopen jaren al veel activiteiten georganiseerd en meestal is er veel belangstelling voor de activiteiten. Bijzonder is dat deelnemers ook activiteiten kunnen organiseren en dan gebruik kunnen maken van het concept en het netwerk van GSD. Kort gezegd; een prachtig maatschappelijk initiatief om mensen in contact met elkaar te brengen.

 

Overzicht Jaarplanner

 

Kopenhagen, 21-24 april

Dit jaar voor het eerst een city trip. Een GSD deelnemer die zeer bekend is met deze stad, wil dit graag aan andere laten zien!

In de ochtend wordt de stad al lopende of op de fiets verkend,  en in de middag is er gelegenheid om bijzonder plekken in deze stad te bezoeken. De groep verblijft in een groepshostel, maar het is ook mogelijk om op eigen gelegenheid te overnachten en overdags aan te sluiten bij de groep. Voor meer informatie: info@gayslowdating.nl

 

Dagje Staphorst, zaterdag 21 mei

Na veler verzoek gaan we dit jaar eindelijk Staphorst verblijden met een bezoek. De dag wordt gestart in een galerij in IJhorst met een kopje koffie. Daarna wandelen we naar het museum in Staphorst waar tevens een korte show over de klederdracht wordt bekeken. Na het museumbezoek wandelen we door het bosgebied De Zwarte Dennen tussen Staphorst en IJhorst en sluiten we de dag af met een buffet.

Voor meer informatie: info@gayslowdating.nl

 

Steptocht langs de iconen van Rotterdam, 12 juni

Net als vorig jaar weer een bezoek aan Rotterdam onder deskundige begeleiding. De steptour gaat langs diverse highlights. Oa langs het nieuwe centraal station, de spectaculaire markthal en de nieuwe gebouwen van Rem Koolhaas. Kortom een mooie mogelijkheid om deze stad en zijn historie beter te leren kennen en op de hoogte te worden gebracht van de ontwikkelingen in de moderne architectuur.

Groepsgrootte: 8-15 deelnemers.

 

Kampeer/klus weekend, 15-17 juli

Net als 2 jaar geleden organiseren we ook dit jaar een kampeer- en klus weekend op een boerderij in Friesland. De ochtend is bestemd voor kleine klussen in de (moes)tuin en op het land en in de middag is er tijd om de omgeving te verkennen. ’s Avonds bij kampvuur de dag bespreken en eventueel nog een duik nemen in de zwemvijver.
Mocht je eventueel een andere keer willen helpen, dan kan dat ook. Je kunt dan kosteloos gebruik maken van het nieuwe gastenverblijf. Informatie: info@gayslowdating.nl

 

Vakantie midweek/weekend Kippenburg, 12-15 / 16-19 augustus

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om een relaxt vakantie verblijf mee te maken in het oude landhuis Kippenburg in Gaasterland. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen en fietstochten. Het exacte programma wordt via een nieuwsbrief rond gestuurd in de loop van het jaar. Je kunt natuurlijk wel vrijblijvend een plek reserveren in dit bijzondere landhuis via info@gayslowdating.nl.

 

Biesbosch, 24 september

Er is een idee geopperd om een dagje Biesbosch te doen. Het idee wordt uitgewerkt en in de loop van het jaar volgt meer informatie via de nieuwsbrief. De datum is nog optioneel!

 

Het bovenstaande programma van Stichting G-ID/GSD is voorlopig en kan worden aangepast of worden uitgebreid met andere activiteiten. Heb je ideeën voor een leuke activiteit dan is dat welkom. Er kan daarbij gebruik gemaakt worden van het format en de mailinglijst van GSD.

Zie voor verdere informatie: gayslowdating.nl