Day-after-kringen-picknick Westerpark

De Europride eindigt net als de GayPride de dag na de botenparade. Net als vorig jaar organiseert Kringen Amsterdam de dag na de botenparade weer een ‘Day-After-kringen-picknick’ in het Westerpark. Die is dus op de slotdag van het evenement op zondag 7 augustus en duurt van 13.00 – 15.00 uur. Of zoveel langer als het gezellig is.

Neem zelf je lunchlekkers (eten en drinken) mee, dan zorgen wij voor bord, mok, bestek en een kleed om op te zitten. Bij zware regenval wijken we uit naar een café. Check daarom voor vertrek de facebookpagina van de Amsterdamse Kringen. Maar de ervaring leert dat de kans op goed picknickweer best groot is. Iedereen is welkom, ook introducées en oud-kringleden.
Je aanmelden is leuk, dit kan via ons bekende aanmeldadres, maar ook op de dag zelf mag je besluiten aan te schuiven. Dit is de plek waar we zitten, hoe het eruit ziet zie je op de foto hierboven.  Het wordt minstens zo leuk en smakelijk als vorig jaar! Daarna is er uiteraard alle gelegenheid om nog naar andere festiviteiten in de stad te gaan.