Zomereditie van De Kringen Nieuwsbrief

Vorige week heeft de redactie van De Kringen Nieuwsbrief de zomereditie weer verstuurd naar al onze abonnees.
Deze keer onder meer aandacht voor een Roze wandeling door Amsterdam en een Day-After-kringen-picknick’ in het Westerpark daags na de Gaypride in Amsterdam. Verder zetten we weer een bijzonder kringlid in het zonnetje en maken kringleden kans op een avondje in het donker met hun hele kring.
Maar ook de De Kringen Netwerkborrel volgende week in Café Kalff in Utrecht wordt er in uitgelicht. En ook iets nieuws: een heuse column van onze voorzitter Ronald Copier.

Nieuwsgierig geworden?

Via deze pagina op de website kun jij je aanmelden voor ontvangst van de digitale nieuwsbrief en kun je deze laatste editie ook terugvinden. De Kringen Nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar en aan- of afmelden gaat eenvoudig door er je e-mailadres achter te laten. Ook als je geen kringlid (meer) bent, blijf je zo via de nieuwsbrief geïnformeerd over onze activiteiten.

Als je nog ideeën of berichten voor de Nieuwsbrief wilt doorgeven dan kan dat rechtstreeks bij Rob en Linda (de redactie) via nieuwsbrief@dekringen.nl.