De Kringen op Roze Zaterdag 2016

Kom je 23 juli ook naar de Roze Zaterdag in Amsterdam? Loop dan met De Kringen mee in de Pridewalk! Om 19.00 uur vertrekt de parade vanuit het Vondelpark voor een tocht die zal eindigen op De Dam waar een fantastisch afsluitend feest zal plaats vinden.

We willen graag met een zo groot mogelijke delegatie meedoen aan de Pridewalk. Daarvoor verzamelen we vanaf 18.30 bij de stand van De Kringen op de informatiemarkt in het Vondelpark om vanaf daar aan te sluiten bij de Pridewalk.

Ook zoeken we nog vrijwilligers om onze stand te bemensen; kom een uurtje gezellig achter de stand staan, ontmoet leden vanuit heel het land, en leg potentiele leden uit wat De Kringen zo leuk maakt. En daarna kun je nog gezellig de stad in om je onder te dompelen in het feestgedruis.

Interesse? Vragen? Aanmelden? Mail even naar Cees (ceesvlasblom@hetnet.nl)  of Linda (vrouwenkringenamsterdam@gmail.com)

Kringen_Stand_2_verkleind