De Kringen bij Rotterdam Pride

Tijdens Rotterdam Pride wordt er op 24 september van 13.00 tot 20.00 uur een infomarkt gehouden met als thema KOM IN MIJN BACKYARD. Deze infomarkt vindt je in het centrum van de stad op het Schouwburgplein. De Kringen zijn blij om nu met de infostand ook daarbij aanwezig te kunnen te zijn. Hiervoor hebben we de beschikking over een eigen tuintje dat helemaal limegroen ingericht gaat worden. Compleet met parasols, een leuk terrasje, bloemetjes etc. Kom ook gezellig even een praatje met ons maken. Namens De Kringen Rotterdam zullen Richard, Otto en Cees je er alles kunnen vertellen over onze activiteiten. 

Op de foto

Alle bezoekers van het Kringen-tuintje kunnen er een grappige foto laten maken die ze later op de site van De Kringen Rotterdam kunnen bekijken of downloaden. Leden van de Rotterdamse Kringen die zich hier melden krijgen gratis twee consumptiebonnen aangeboden voor een drankje op het plein. We hopen veel mensen te ontmoeten tijdens deze Camp Pride!
Er is verder op deze markt nog veel meer te beleven in de vorm van sport, spel, muziek en diverse andere activiteiten. Dus zeker een bezoek waard.

(Un)labelled

Rotterdam Pride 2016 vindt van 22 september tot 25 september plaats en heeft het thema (Un)labelled meegekregen. Met dit thema onderzoekt Rotterdam Pride alle labels die er zijn en daagt tegelijk iedereen uit om te ‘unlabellen’ door zichzelf te zijn; ongeacht het label. Met deze benadering en een label overstijgend programma wil men allen aanspreken die de vrijheid van seksuele diversiteit ondersteunt. Daarom wordt je uitgenodigd om de vrijheid van seksuele diversiteit te vieren.

Breed publieksprogramma

Met een breed publieksprogramma bestaande uit feestelijke evenementen van de horecapartners en een eigen cultureel-inhoudelijk programma bouwt Rotterdam Pride een brug tussen de LHBTQI- en de hetero-gemeenschap. Drie dagen lang wordt seksuele diversiteit gevierd in een stad van 174 nationaliteiten. Daarbij wordt het positieve zelfbeeld voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders, queeers, interseksuelen en hetero’s van welke achtergrond dan ook bevestigd en ondersteund.

Meer info op hun site: www.rotterdam-pride.com
of op Facebook: www.facebook.com/RotterdamPride