Positief nieuws

Maandag j.l. is onze nieuwsbrief weer verstuurd. Deze zit weer volop positief nieuws, want daarin onder meer aandacht voor de Rotterdam Pride waar je op 24 september van harte bent uitgenodigd om op de foto te gaan in de Kringen-tuin. Thema van de Rotterdamse Pride is namelijk ‘Kom in mijn backyard’.

En op zaterdag 5 november is er weer een themadag voor kringleiders, -leden, -bestuurders en andere vrijwilligers. De themadag van half augustus met rondvaart door de Utrechtse grachten – de boot zat mutje vol  –  was zeer geslaagd.  Net als vele andere Kringen-activiteiten deze zomer, zoals de roze wandeling door de Amsterdamse binnenstad, waar bijna 40 kringleden en introducés aan deelnamen. Dat en meer kun je alsnog nalezen op onze site.

Wil je ook minstens vier keer per jaar positief nieuws in je mailbox ontvangen? Neem dan een abonnement op onze nieuwsbrief! Dat kan hier: http://dekringen.nl/archief-nieuwsbrieven/