Kerstkring 2016 bij Stayokay Maastricht

Er is een gewijzigd programma. Zie bericht hier: UPDATE

Voor de 9e keer organiseert de Kerstkring een aantal magische kerstdagen in Stayoke Maastricht. Je bepaalt zelf wanneer je komt en wanneer je weer vertrekt tussen vrijdag 23 en dinsdag 27 december. Aanmelden kan rechtstreeks via Stayokay en iedereen is van harte welkom. Er is voorzien in een afwisselend programma en volop gelegenheid om ook de andere deelnemers te leren kennen.

Kerstprogramma

Vrijdag 23 december

Aankomst en inchecken kan vanaf 15.00 uur. Na het inchecken is er een wandeling naar het Vrijthof waar de jaarlijkse kerstmarkt staat opgesteld. Tijdens het diner kiezen we een kerstfilm uit die we in de Pathé bioscoop gaan bekijken.

Zaterdag 24 december

Bij het ontbijt wordt er besproken wat we deze dag willen gaan doen. Bezoek aan een steenkolenmijn of de mergelgrotten in Valkenburg, een dagtocht naar Keulen of Luik. Vanaf 15.00 uur is er weer een mogelijkheid om in te checken. Dan een gezamenlijk *buffetdiner waarna tijdens de kerstavond de mogelijkheid bestaat een avondmis in o.a. de Onze Lieve Vrouwe Basiliek bij te wonen. En wie wil, sluit aan bij een bezoekje aan het plaatselijke gaycafe Sway.

Zondag 25 december (1e kerstdag)

Op eerste kerstdag staat een uitgebreid kerstontbijt voor je klaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze dag in te vullen. Rond 11.00 uur start een kerstwandeling met gids door Maastricht. Leer alles over deze mooie stad! Eventueel kan ook sauna Thermea 2000 bezocht worden in Valkenburg (www.thermae.nl ) ’s Avonds is er een kerstgourmet**. Het avondprogramma is traditioneel. Je wordt verzocht een cadeautje mee te nemen van omstreeks € 10,-. Bedenk een kerstverhaal, een lied, een gedicht, of iets wat je aanspreekt en wat je graag zou willen delen in de groep tijdens de kerstkring bijeenkomst.

**volgorde van het buffetdiner en het gourmetten kan nog verwisseld worden.

Maandag 26 december (2e kerstdag)

Na het ontbijt zijn er waarschijnlijk al gasten die ons gaan verlaten. Voor de deelnemers van deze dag wordt opnieuw tijdens het ontbijt het programma besproken. De keuze is o.a. wandeling naar Valkenburg (ongeveer 10 km, duur 3 ½ uur met pauze) of een bezoek aan de gaysauna Maastricht www.gaysaunamaastricht.nl. Opnieuw is er een gezamenlijk diner waarna de avond op ‘eigen wijze’ ingevuld kan worden.

Dinsdag  27 december

Na het ontbijt wordt de kerstkring 2016 beëindigd.

Mocht je vragen hebben over deze kerstkring mail dan even met Fred Verhagen, consiamo@gmail.nl

Kerstarrangement

€ 201,20 p.p. obv 2pk*, 4 nachten
€ 186,50 p.p. obv 4pk*, 4 nachten
€ 159,20 p.p. obv 2pk*, 3 nachten
€ 148,50 p.p. obv 4pk*, 3 nachten
€ 129,20 p.p. obv 2pk*, 2 nachten
€ 118,50 p.p. obv 4pk*, 2 nachten

(prijzen en arrangement onder voorbehoud wijzigingen vanuit Stayokay)
(*2pk = tweepersoonskamer, 4pk = vierpersoonskamer)

Voor een verblijf van 4 nachten is inbegrepen:
Ontbijt, 1x gourmet, 1x kerstdiner, 2xdinerbuffet
Welkomst hapje + drankje en Kerstwandeling met gids

Voor een verblijf van 3 nachten is inbegrepen:
Ontbijt, 1x gourmet, 1x kerstdiner, 1xdinerbuffet
Welkomst hapje + drankje en Kerstwandeling met gids

Voor een verblijf van 2 nachten is inbegrepen:
Ontbijt, 1x gourmet, 1x kerstdiner.
Welkomst hapje + drankje en Kerstwandeling met gids

Aanmelding

Aanmelden kan alleen via een e-mail naar: maastricht@stayokay.com t.a.v. Mieke Goossens o.v.v. Kerstarrangement t.b.v. Stichting de Kringen, vermeld aankomst en vertrekdatum en 2 of 4 persoonskamer wenst. Er  wordt dan een bevestiging en een factuur verzonden. (boeken kan op basis van beschikbaarheid)

Bijzonderheden

Wil je een opgemaakt bed als je aankomt en een handdoekpakket met shampoo en douchegel?
Voor slechts € 6,25 regelt Stayokay Maastricht dat graag voor je. Geef dit aan bij je boeking. Alle activiteiten zijn voor eigen rekening behalve de activiteiten die zijn benoemd bij het kerstarrangement.