De Rotterdamse Kringen bij Camp Pride

De organisatoren van Rotterdam Pride kunnen terugkijken op een geslaagde en zonovergoten derde editie. Zaterdag werd het Schouwburgplein getransformeerd tot long-stay camping voor het programma van Camp Pride. LHTBQI belangenorganisaties en supporters presenteerden zich ieder in een eigen tuintje aan het publiek. Er was een podium met life muziek en theatrale acts. Natuurlijk waren De Kringen Rotterdam ook op Camp Pride aanwezig met hun eigen limegroen tuintje. Alle bezoekers van het Kringen-tuintje konden er een grappige foto laten maken die je vanaf nu kunt bekijken bekijken op -/of downloaden van de vernieuwde site van rotterdam.dekringen.nl. Welke foto vindt jij de leukste? Laat het ons op Facebook weten in de reacties!

Comfortzone

De dag begon al vroeg voor Cees Vlasblom. Het weer was perfect en het was een mooie locatie daar op het Schouwburgplein met goed zicht op het podium. Nadat de overvolle auto uitgeladen was kon het opbouwen en inrichten van het tuintje beginnen. Met passen, meten en rekening houdend met de wind kon alles goed worden neergezet en zag het er vrolijk uit.
De kraam werd ingericht met de inhoud van een verkleedkist en van iedereen die het niet erg vond om even uit zijn of haar comfortzone te stappen, werd een leuke en ludieke foto gemaakt. De foto’s zijn te downloaden op de vernieuwde website van de Rotterdamse Kringen.
Men kreeg vele leuke reacties en er waren volop leuke gesprekken met mensen die interesse toonden in De Kringen. Er was ondersteuning van diverse Rotterdamse en landelijke kringleden en voor de leden die langs kwamen lagen er gratis consumptiebonnen klaar. Al met al is het weer een zeer geslaagde dag geweest waarbij we de Rotterdamse Kringen weer goed voor het voetlicht konden brengen.