Roze Koffie Inloop Amsterdam

Op de Oostelijke Eilanden en Kadijken, in De Keyzer op de Czaar Peterstraat 12, bent u op donderdag 13 oktober tussen 10 en 12 uur van harte welkom voor de Roze Koffie Inloop. De locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. GVB-bus 22 en lijn 10 stoppen dicht in de buurt.

Andere data dit jaar zijn: donderdag 27 oktober, 10 en 24 november, 8 en 22 december.

Houdt u van roze gezelligheid? Vindt u het prettig gevoelsgenoten uit de Oostelijke Eilanden en Kadijken, maar ook uit de (wijde) omgeving te ontmoeten? Wilt u uw kennissenkring uitbreiden? Dan bent u welkom bij de Roze Koffie Inloop. Alle leeftijden zijn welkom! Naast koffie hebben wij natuurlijk ook thee, en… wilt u er een koekje bij?

Wij vragen geen geld voor de koffie, maar een kleine bijdrage wordt altijd op prijs gesteld. Deze bijdrage gaat in de pot van het Bitterballenfonds. Een fonds waar uit wij een warme snack aanbieden bij woon- en zorgcentra waar een roze activiteit wordt gehouden.