Kerstkring bij Stayokay Maastricht (Update)

Voor de 9e keer organiseert de Kerstkring een aantal magische kerstdagen. (UPDATE) Je bepaalt zelf wanneer je komt en wanneer je weer vertrekt tussen vrijdag 23 en dinsdag 27 december. Aanmelden kan rechtstreeks via Stayokay en iedereen is van harte welkom.
In tegenstelling tot andere jaren, heeft de Stayokay Maastricht geen speciaal kerstarrangement meer.
Echter, men is gewoon geopend en heeft wel aangepast kerstdiner.  Deelnemers voor de kerstkring kunnen zich alleen inschrijven via de site van Stayokay.
Hieronder volgt de gewijzigde informatie.

Programma

Vrijdag 23 december

Aankomst vanaf 15.00 uur mogelijk, na inchecken wordt er gewandeld naar het Vrijthof waar de jaarlijkse kerstmarkt is opgesteld. Tijdens het diner maken we een keuze om een kerstfilm te bezoeken in Pathé. (eigen kosten)

Zaterdag 24 december.

Tijdens het ontbijt wordt er besproken wat we deze dag willen gaan doen. Valkenburg, dagtocht naar Keulen of Luik, eventueel musea etc. Vanaf 15.00 uur mogelijkheid om weer in te checken. ’s Avonds is er een kerst BBQ waarna tijdens de kerstavond de mogelijkheid bestaat een avondmis bij o.a. de Onze Lieve Vrouwe Basiliek te bezoeken. En wie wil sluit aan bij een bezoekje aan het plaatselijke Gaycafé Sway.

Eerste kerstdag zondag 25 december

Op eerste kerstdag staat een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Voor de liefhebbers bezoeken we deze dag de sauna Thermae 2000 in Valkenburg. (eigen kosten)
’s Avonds is er een kerstbuffet bij de Stayokay.
Het avondprogramma staat in het teken van een kerstkring avond. Je wordt verzocht een cadeautje mee te nemen van omstreeks € 10,-. Bedenk een kerstverhaal, een lied, een gedicht, of iets wat je aanspreekt en wat je graag zou willen delen in de groep tijdens de kerstkring bijeenkomst.

Tweede kerstdag; maandag 26 december

Na het ontbijt zijn er waarschijnlijk al gasten die ons gaan verlaten. Voor de deelnemers van deze dag wordt opnieuw tijdens het ontbijt het programma besproken. De keuze is o.a. wandeling naar Valkenburg (ongeveer 10 km, deze duurt ongeveer 3 ½ uur; met een pauze) of lekker shoppen in Maastricht. Opnieuw is er eventueel een gezamenlijk diner in Stayokay of bestaat er de mogelijk om aan de sluiten bij het kerstdiner van Gaycafe Sway. Een fantastisch en luxueus diner eventueel met drankarrangement bij De Pauwenhof restaurant (let op gepaste kleding, kosten ongeveer € 75,-) te reserveren bij aankomst via Fred Verhagen of via info@swaycafe.nl

Dinsdag 27 december

Na het ontbijt wordt de kerstkring 2016 beëindigd.

 

Boekingen en aanmelden

Stayokay

Ga naar www.stayokay.com/maastricht . Via de site van Stayokay Maastricht kun je aangegeven wanneer je komt en vertrekt tussen 23 tot 27 september. Per nacht gelden de bed prijzen. Gebruik bij aanmelding kortingscode STAY2016MAA, en in het opmerkingen veld noteren ‘ de kringen’ + eventueel overige wensen zoals eventueel kamergenoten, vegetarisch etc.
Diner per dag te boeken a € 14,- (23/26-12 m.u.v. 24-12 speciaal kerst BBQ en 25-12 kerstbuffet p.p.p.d. € 22,50, contactpersoon bij Stayokay is Mieke Goossen.

Keuze 2e kerstdag kerstdiner bij gaycafe Sway

Opgave via info@swaycafe.nl of bij aankomst via Fred Verhagen..
Mocht je vragen hebben over deze kerstkring mail dan even met Fred Verhagen, consiamo@gmail.nl