Wintereditie van de nieuwsbrief

Vorige week heeft de redactie de wintereditie van De Kringen Nieuwsbrief verstuurd naar al onze abonnees. Mogelijk heb je deze al ontvangen. Zo niet? Lees dan snel door!
Want deze keer onder meer aandacht voor de Kerstkring in Maastricht, de column van onze voorzitter Ronald Copier en we zetten een van onze vertrouwenspersonen in het zonnetje. Daarnaast verklappen we alvast de datum voor De Kringen Jaardag 2017.

Nieuwsgierig geworden?

Via deze pagina op de website kun jij je aanmelden voor ontvangst van de digitale nieuwsbrief en kun je deze laatste editie ook terugvinden. De Kringen Nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar en aan- of afmelden gaat eenvoudig door er je e-mailadres achter te laten. Ook als je geen kringlid (meer) bent, blijf je zo via de nieuwsbrief geïnformeerd over onze activiteiten.

Als je nog ideeën of berichten voor de Nieuwsbrief wilt doorgeven dan kan dat rechtstreeks bij Rob en Linda (de redactie) via nieuwsbrief@dekringen.nl.

 

(illustratie : www.freepik.com )