Werkgroep voor deelname Utrecht Canal Pride

De Kringen hebben zich ingeschreven om met een eigen boot deel te kunnen nemen aan de eerste editie van de Utrecht Canal Pride. Deze vindt plaats op zaterdag 17 juni 2017. Of we daadwerkelijk mee kunnen doen en hoe, dat is nog niet zeker. Dat hangt af van het aantal deelnemers af en of er geloot moet worden.
Ondanks dat er veel nog niet duidelijk is, kost de voorbereiding de nodige tijd en daarom willen we nu toch al een werkgroep in het leven roepen die na gaat denken over hoe de Kringenboot eruit kan gaan zien en hoe we deze kunnen realiseren.
Wil je de komende maanden met ons mee denken en heb je tijd over om je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan nu aan via communicatie@dekringen.nl

Kijk voor meer informatie over de Utrecht Canal Pride op hun website of op hun facebookpagina  .

En hou natuurlijk ook de site van De Kringen in de gaten voor het laatste nieuws!