Goed bezochte Nijmeegse bowling- en wokavond

De Kringen Nijmegen organiseerden zaterdag 19 november een bowling- en wokavond voor alle kringleden uit Nederland. De opkomst was groter dan verwacht. Alle aanwezigen kijken terug op een erg gezellige avond.

De avond startte om 17.00 uur in het drukke Olround Bowlingcentrum in Nijmegen. Er waren zes bowlingbanen beschikbaar en nadat iedereen bowlingschoenen in zijn of haar maat had gevonden, konden ze de baan op. Arjan Visschers, coördinator van de mannenkringen in Nijmegen en omgeving, had de 32 aanwezigen verdeeld over de zes banen. Dit was een leuke manier om mannen en vrouwen uit andere kringen te leren kennen. Er waren kringleden uit Arnhem, Doornenburg, Nijmegen, Oss, Wijchen en zelfs Den Haag; variërend in leeftijd van 25 tot 60 jaar.

Na afloop van het bowlen ging het gezelschap naar Restaurant China Delight. Remco Lenssinck, kringleider van één van de mannenkringen in Nijmegen en omgeving, hield nog een kort welkomstwoordje waarna iedereen genoot van alle Aziatische lekkernijen van de grill, de wok en het warme en koude buffet.
Aan de tafels werd er onder het eten geanimeerd verder met elkaar gepraat en werden nieuwe contacten gelegd. De sfeer was gemoedelijk en ongedwongen.

Na het eten liepen nog velen met elkaar door naar Danscafé Marcus Antonius, om te borrelen, kletsen en dansen. Zelfs na middernacht gingen nog tien nachtbrakers tot in de late uurtjes feesten bij Bar ThomTom.
Allemaal erg gezellig dus en zeer geslaagd! Ben jij er volgend jaar ook (weer) bij?

 

Voor het organiseren van het bowlen en wokken hebben de Kringen Nijmegen ondersteuning gekregen van De Kringen Nederland (publiciteit en financieel). Zij hebben gezorgd voor publicatie op de website en op Facebook waardoor kringleden uit het hele land zich konden deelnemen aan deze activiteiten.