Roze KoffieInloop in het centrum van Amsterdam

De Roze Poort (de ontmoetingsplek voor roze 50-plussers) start op 7 februari met een Koffie-Inloop in Centrum van Ouderen Flesseman op de Nieuwmarkt 77. Iedere LHBT-er in de buurt van Amsterdam is van harte welkom van 10.00 – 12.00 uur op iedere dinsdag in de even weken. Graag ziet de Roze Poort dat de Amsterdamse LHBT-ers met elkaar in verbinding zijn, waarbij hun sociaal netwerk ook vergroot wordt. Dit komt bovenop de prettige en gezellige ochtenden die in het verschiet liggen.

De bezoekers zijn welkom in het restaurant van Flesseman, waar tafels zijn gereserveerd zodat de bezoekers onder het genot van gratis koffie en thee met elkaar in gesprek kunnen gaan. Op deze ochtenden zullen er mini-optredens door verschillende artiesten gegeven worden, zoals muziek, verhalenvertellers, of een lekkere Amsterdamse moppentapper. Centrum van Ouderen Flesseman is al enkele jaren in het bezit van de Roze Loper. Dit certificaat staat voor wederzijds respect en zorgvuldigheid in de omgang met seksuele diversiteit. Met de Roze Loper laat Flesseman zien dat het (zorg)aanbod aansluit op de vraag van de roze doelgroep.

Bezoekers mogen een kleine bijdrage doneren die bestemd is voor het ‘Bitterballenfonds’. Dit is een fonds waaruit de Roze Poort warme snacks aan kan bieden tijdens roze activiteiten in de woon- en zorgcentra.

Naast 7 februari zijn de volgende dinsdagen bekend voor verdere ontmoetingen:

21 februari
7 maart
21 maart
4 april
18 april
2 mei
16 mei
30 mei
13 juni
27 juni

Tot ziens bij het Centrum van Ouderen Flesseman!