Hulp en ideeën gevraagd voor Midzomergracht

De inschrijving is geopend voor het Midzomergracht Festival 2017 en De Kringen zoekt ideeën voor mini-events tijdens dit festival maar vooral vrijwilligers om deze uit te voeren! Iedereen uit andere kringen in het land kan zich aanmelden om te helpen maar daarnaast is er zeker ook hulp vanuit Utrecht nodig.

De Kringen Nederland kan zowel financieel als facilitair ondersteunen, maar het organiseren van de evenementen wordt zelf individueel geregeld. Door het mede organiseren van deze evenementen help je er aan mee om De Kringen bekend te maken bij het publiek en met de werving van nieuwe kringleden. Een voorbeeld uit het verleden is de succesvolle Fotomuur bij De Kringen Rotterdam van afgelopen zomer waarbij we een recordaantal bezoekers op de website hadden.

De nadruk van het Midzomergracht Festvial wordt dit jaar gelegd op regenbooggezinnen. Dit is echter niet verplicht: andere thema’s zijn uiteraard ook welkom.

Aanmeldingen en suggesties zijn welkom via een e-mail naar bestuur@dekringen.nl. Vergeet ook niet om je aan te melden bij Midzomergracht Festival zelf. De inschrijving sluit binnenkort, dus geef je snel op!