Vrijwilligers gezocht!

Draag jij De Kringen ook een warm hart toe? Heb je zin en tijd om een paar uur per week je bezig te houden met het organiseren van bijeenkomsten en het meewerken aan het profiel en beleid van De Kringen? Dan is lid worden van het Landelijk Bestuur misschien iets voor jou!

Het bestuur komt ca. 6 x per jaar bijeen en organiseert onder meer de themadagen, Kringenjaardag en de netwerkborrels. Daarnaast wordt de continuïteit van De Kringen gewaarborgd, contacten worden onderhouden met andere LHBT-organisaties, worden financiën beheerd en de administratie verzorgd.  Als bestuurslid ben je een vrijwilliger; er staat dus geen financiële vergoeding (afgezien van een vergoeding van reis- en onkosten) tegenover; wel de mogelijkheid om met een enthousiaste groep van mensen samen te werken.  Hebben we je interesse gewekt? Wil je meer weten? Neem dan even contact op met Ronald Copier, voorzitter van De Kringen, via bestuur@dekringen.nl