Vaar mee op de Kringenboot!

De Kringen varen definitief mee met een eigen boot tijdens de eerste editie van de Utrecht Canal Pride. De botenparade is de start van het jaarlijkse Midzomergrachtfeest op zaterdag 17 juni 2017 en jij kunt meevaren!

De Amsterdamse Gay Pride met de botenparade begin augustus kent iedereen. Enkele mensen vanuit de Utrechtse LHBT-community hebben nu het initiatief genomen om een eigen Utrecht Canal Pride te organiseren en vormt (bijna) de aftrap van het jaarlijkse Midzomergracht Festival . Dat LHBTI-feest duurt dit jaar van 16 t/m 25 juni. Er varen zo’n 30 boten mee met de parade die om 13.00 uur begint. De route loopt vanaf Hotel Karel V via het Ledig Erf en de Oudegracht langs onder meer de Dom en eindigt bij Tivoli Vredenburg. Langs de route is plaats voor tienduizenden bezoekers en die worden ook verwacht. Een werkgroep van De Kringen is al volop bezig met de voorbereidingen en het belooft een groots en leuk feest te worden waarbij niet alleen gezelligheid voorop staat maar ook de zichtbaarheid van de LHBTI+ gemeenschap als geheel.

Vrijblijvende voorinschrijving

Wij willen iedereen de gelegenheid geven om zich nu al vrijblijvend in te schrijven en zo als eerste kans te maken op een plekje op deze Kringenboot. Als je via het formulier op onze site aangeeft dat je interesse hebt, dan houden wij je op de hoogte wanneer jij je definitief kunt aanmelden. Het verplicht je dus nog tot niets maar je krijgt wel als eerste de kans je definitief in te schrijven.
Het formulier vind je onderaan deze pagina.

Meevaren is overigens niet gratis, daarvoor zijn de kosten van onder andere de boothuur, het versieren, de muziek en de consumpties te hoog. Van iedereen die meevaart zal daarom een bijdrage worden gevraagd. De exacte kosten kennen we nog niet maar reken op een bedrag van tussen ± € 55,- en € 65,- p.p. Kringleden betalen een gereduceerd tarief, introducés betalen wat meer.
Behalve dat je een gezellige dag te wachten staat, zijn alle drankjes op het schip verder gratis en je krijgt als blijvende herinnering een T-shirt van De Kringen. Ook niet onbelangrijk: je draagt bij aan het zichtbaar maken van LHBTI+ers en de promotie van De Kringen.
Dus heb je zin in een feest dat toch ook een serieuze ondertoon heeft? Schrijf je dan nu snel vrijblijvend in. Je bent dan de eerste die straks de kans krijgt om zich definitief aan te melden voor een plaatsje op de Kringenboot. Maak of houd je agenda dus vrij op zaterdag 17 juni. Wacht niet te lang, want: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Meer informatie

Zodra er meer nieuws is laten we weer van ons horen.
Heb je ondertussen toch nog vragen? Stuur dan een e-mail naar kringenboot@dekringen.nl

 

Intekenformulier

[wysija_form id=”6″]