Kringenboot

Vaar mee op onze Utrechtse Kringenboot!

We meldden eerder al dat De Kringen meevaren met een eigen kringenboot tijdens de eerste editie van de Utrecht Canal Pride. De botenparade is op zaterdag 17 juni 2017 (bijna) de start van het jaarlijkse LHBTI+ Midzomergrachtfestival.
En jij kunt meevaren, want de aanmelding is geopend! Het formulier staat onderaan deze pagina.

Dertig boten

Het Midzomergracht Festival duurt dit jaar van 16 t/m 25 juni. Er varen zo’n 30 boten mee met de parade die om 13.00 uur begint. De route loopt vanaf Hotel Karel V via het Ledig Erf en de Oudegracht langs onder meer de Dom en eindigt bij Tivoli Vredenburg. Langs de route is plaats voor tienduizenden bezoekers en die worden ook verwacht. Het wordt een groots en leuk feest waarbij niet alleen gezelligheid voorop staat maar ook de zichtbaarheid van de LHBTI+ gemeenschap als geheel.

Inschrijving geopend

De Kringen vaart op 17 juni met een 18 meter lange motordekschuit waar ruim 100 mensen op mee kunnen. Meevaren kost € 30,- voor Kringleden en € 45,- p.p. voor niet-leden en introducés. Als je aanmonstert op onze Kringenboot krijg je van ons een speciaal Kringen T-shirt en je mag aan boord zoveel drinken als je wilt. Wel vragen we je je te houden aan onze dresscode door een witte broek (kort of lang) of witte jurk aan te trekken. Hierdoor vormen we voor de toeschouwers en de camera’s een mooie eenheid. Zo draag je bij aan het zichtbaar maken van LHBTI+ers en promotie van De Kringen. Muziek is er uiteraard ook, die wordt verzorgd door DJ Ivar uit Eindhoven, bekend van onder meer de DansSalon, Stuk X, PallaZ en het Zwembad Gay Dance Event Spatters-party Zie foto en zijn facebookpagina dj.ivar.v

DJ Ivar uit Eindhoven

Inschrijfformulier

Dus heb je zin in spetterend een feest dat toch ook een serieuze ondertoon heeft? Schrijf je dan nu snel in in via het formulier onderaan deze pagina.
Je aanmelding is definitief als je je bijdrage hebt overgemaakt op

NL 37 INGB 0003945508
ten name van Stichting De Kringen te Utrecht
o.v.v. ‘Kringenboot 2017’.

De Canal Pride duurt van 13.00 – 16.00 uur, we schepen net als alle andere deelnemers in bij de Bartholomeusbrug in Utrecht.
Wacht niet te lang met je aanmelding, want: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Heb je nog vragen?

Stuur dan een e-mail naar kringenboot@dekringen.nl.
We zien je graag op zaterdag 17 juni!

Indien het formulier hieronder niet goed werkt kun je ook op deze >link< klikken.