Winactie Kringenboot

Kringenboot-actie: win je inschrijfgeld terug!

Zin in een leuk feest dat ook nog bijdraagt aan de acceptatie en zichtbaarheid van LHBT+ers?
Leest dan snel verder! De Kringen is een organisatie die gezelligheid en ontmoeting hoog in het vaandel heeft staan. Daarom hebben we een leuke actie voor onze Kringenboot bedacht. Met deze boot varen we op 17 juni mee tijdens Utrecht Canal Pride.

Iedereen die een ticket koopt maakt kans op het terugwinnen van zijn of haar inschrijfgeld. De kans om te winnen is aanzienlijk, want er kunnen slechts 100 mensen mee varen op onze boot.
Schrijf je dus nu nog in!

Twee gratis Kringenboot-tickets

We verloten twee Kringenboot-tickets onder alle mensen met ons meevaren. Dan kun je dus je inschrijfgeld terugwinnen!.
Als je aanmonstert op onze boot ligt er een gratis t-shirt voor je klaar en zijn aan boord alle drankjes gratis. Bovendien heb je alle gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en om gezellige mensen te ontmoeten.
De muziek wordt verzorgt door DJ Ivar uit Eindhoven, bekend van onder meer de DansSalon, Stuk X, PallaZ en het Zwembad Gay Dance Event Spatters-party Zie zijn Facebookpagina dj.ivar.v

 

Volop feest in Utrecht

De Utrecht Canal Pride vaart op 17 juni voor de allereerste keer over de Oude Gracht. Om 13:00 zullen ongeveer 25 a 30 boten van verschillende LHBT+ organisaties door de stad varen.
Heb je na afloop van de tocht op de Kingenboot nog niet genoeg gefeest? Dan kun je nog even napraten tijdens de Netwerkborrel van De Kringen in Café Kalff en er is ook een heuse Pride Street Party. Die wordt  georganiseerd door RUBBER & Cafe Kalff op de brug (Kalff en Bodytalk). Bovendien er is een party op het Jacobskerkhof (de RUBBER Stage).
Hierna nog steeds niet uitgeblust? Om deze dag dan helemaal af te maken gaan om 22:30 uur de deuren open van RUBBER XL – Official Utrecht Canal Pride Afterparty.

 

Attendeer je vrienden op dit fantastische feest en schrijf nu snel in!

 

Heb je nog vragen?

Meer informatie vind je op onze site. Is er je daarna nog iets niet duidelijk, stuur dan een e-mail naar kringenboot@dekringen.nl.
We zien je graag op zaterdag 17 juni!

 

Inschrijfformulier

 

Indien het formulier hierboven niet goed werkt kun je ook rechtstreeks naar het formulier gaan.