Goed Kringenboot-nieuws in onze nieuwsbrief

Vandaag is de nieuwste Kringen Nieuwsbrief naar onze abonnees verstuurd. Daarin heel goed nieuws over onze Kringenboot, aandacht voor het Midzomergrachtfestival, de Pride Markt in het Vondelpark, de historische wandeling door roze Amsterdam, de aanstaande Pride festivals in Dordrecht en Rotterdam en nog veel meer.

Vaar super voordelig mee op de Kringenboot

Want op zaterdagmiddag 17 juni vaart De Kringen mee tijdens de eerste editie van Utrecht Canal Pride. Dat is al volgende week zaterdag! Door een meevaller heeft het Kringenbestuur de ticketprijs flink kunnen verlagen en kun je als kringlid nu mee voor slechts € 30,- (niet-leden en introducés betalen € 45,-). Daarvoor krijg je bovendien een T-shirt en zijn alle drankjes aan boord inclusief. Oftewel: gratis.

Als je mee wilt varen op onze Kringenboot kan dat nog steeds. Attendeer ook je vrienden en schrijf je snel in door ze de link naar de informatiepagina op onze website naar ze de sturen  Of meld je rechtstreeks aan via het formulier onderaan deze pagina.Maar natuurlijk ben je in je eentje ook van harte welkom, wij zorgen voor aangenaam gezelschap. De Kringen is niet voor niets een organisatie waarbij ontmoetingen met andere LHBTI+ers centraal staan.Vandaar ons thema ‘Shake hands’.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit onze kringen

Wil jij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze kringen? Meld je vandaag nog aan via onze website
Op die pagina kun je ook nog de oude nieuwsbrieven terugvinden. Genoeg voor een paar uurtjes leesplezier of om een indruk te krijgen van wat De Kringen zo allemaal voor activiteiten ondernemen.

 

Inschrijfformulier voor de Kringenboot