Party! PANN is met Pandorra terug in Utrecht.

Pann Party: PANNDORA terug in Utrecht!

Pann is 24 juni weer terug met haar Straight-Friendly Gay Party PANNDORA!  Het is ongetwijfeld het grootste feest van het jaar. Dit jaar is het thema ‘Embrace Your Darkness’ met drie locaties, drie muziekstijlen, midden in het centrum van Utrecht! Ontdek je verschillende duistere kanten en omarm ze tot vroeg in de ochtend. Everyone has their dark side…

Pann: feesten voor LHBT+ jongeren

PANN is een Utrechtse homo(jongeren)organisatie, opgericht in 1969, met als doel een bijdrage te leveren aan de integratie en emancipatie van homojongeren in heel Nederland en Utrecht in het bijzonder. Dit doen ze onder andere door zo’n dertig keer per jaar party’s te organiseren door het hele land voor LHBT+’ers vanaf 16 jaar. PANNDORA is hun grootste feest dat jaarlijks wordt gehouden in Utrecht.

Panndora party locaties en line-ups

▪️Winkel van Sinkel (22:00 – 5:00)
Special Guest: Sharon Doorson
PANN DJ’s: ♬ Pop and Dance

▪️ BASIS (22:00 – 4:00)
Special Guest: Buurman & Buurman
PANN DJ’s: ♬ Club House

▪️Poema (22:00 – 4:00)
Special Guest: Kleine Kim & Domien Verschuuren
PANN DJ’s: ♬ Urban to Classics
AFTERPARTY (4:00 tot 7:00)
PANN DJ’s: ♬ Hot Hits & Guilty Pleasures

 

Kaarten zijn te koop via www.panndora.nl of bij de Primera bij jou in de buurt.