De laatste Kringenboot tickets!

We tellen af naar zaterdag voor de 1e Utrecht Canal Pride. Bestel nog tot en met vrijdag je ticket en beleef samen met een hele boel andere leuke mensen een gezellige dag op de Kringenboot. Er is nog plaats voor een aantal opvarenden dus als je nog iemand kent die mee wil, is die van harte welkom! Maar laat hem of haar zich wel even online aanmelden via dit formulier:  https://goo.gl/forms/iINS0BUx3bSNgZMs1.

Er varen zo’n 30 boten mee met deze Pride die om 13.00 uur begint. De route loopt vanaf Hotel Karel V via het Ledig Erf en de Oudegracht langs onder meer de Dom en eindigt bij Tivoli Vredenburg. Langs de route is plaats voor tienduizenden bezoekers en die worden ook verwacht. Zeker ook in het drukke winkelgebied in het centrum waar we ook door zullen varen. Het wordt een groots en leuk feest waarbij niet alleen gezelligheid voorop staat maar ook de zichtbaarheid van de LHBTI+ gemeenschap als geheel.

De Kringenboot kent een drescode

De Kringen vaart mee met een 18 meter lange motordekschuit. Meevaren kost € 30,- voor (oud-)Kringleden of vrijwilligers en € 45,- p.p. voor niet-leden en introducés. Als je aanmonstert krijg je van ons een speciaal Kringen T-shirt en je mag aan boord zoveel drinken als je wilt. Wel vragen we je om je te houden aan onze dresscode door een witte broek (kort of lang) of witte rok aan te trekken. Hierdoor vormen we voor de toeschouwers en de camera’s een mooie eenheid. Zo draag je bij aan het zichtbaar maken van LHBTI+ers en promotie van De Kringen. Muziek is er uiteraard ook, die wordt verzorgd door DJ Ivar uit Eindhoven. Hij weet er echt een fantastisch feest van te maken voor jong en oud!

Inschrijfformulier

Dus heb je zin in spetterend een feest dat toch ook een serieuze ondertoon heeft? Schrijf je dan nu snel in in via het formulier onderaan deze pagina.
De Canal Pride duurt van 11.00 – 17.00 uur, we schepen net als alle andere deelnemers in de buurt van de Bartholomeibrug in Utrecht.
Wacht niet te lang met je aanmelding. Voor het weer hoef je niet bang te zijn want het beloofd een stralend mooie dag te worden! Zie de buienradar.

Zie ook het event in onze Agenda.

Heb je nog vragen?

Stuur dan een e-mail naar kringenboot@dekringen.nl.
We zien je graag op zaterdag 17 juni!

Indien het formulier hieronder niet goed werkt kun je ook op deze >link< klikken.