Nieuwe kring voor jongeren gestart in Arnhem

Het merendeel van de jongeren zagen elkaar op die avond voor het eerst. Ze hebben het als bijzonder ervaren om heel open en eerlijk met elkaar in gesprek te gaan. Openheid die er voor zorgde dat de sfeer snel vertrouwd voelde.
Een toevallige voorbijganger die ook in de doelgroep past schoof spontaan aan. De kring stelde zich direct open voor deze toevallige ontmoeting zodat de groep al meteen weer een vaste bezoeker rijker is. Is het toevallig of moest het zo zijn?

Ook meedoen met deze groep jongeren?

Opnieuw blijkt dat diversiteit in combinatie met openheid zorgt voor kleur in het leven en leidt tot verbinding. Ook bij jongeren! Hiermee is een goede basis voor deze nieuwe kring gelegd die eenmaal per maand samenkomt bij één van de leden thuis op de laatste vrijdag van de maand.
Wil jij je hierbij ook aansluiten? Meld je dan snel aan bij Marcel die namens De Kringen regiocoördinator van Arnhem e.o. is.  Stuur hem een e-mail met je contactgegevens zodat hij een kennismakingsgesprek met je kan inplannen.
En kijk op de site van De Kringen Arnhem Ede voor het laatste nieuws.