Let’s Groove Tonight! met “Amy Winehouse”

Op zaterdag 27 oktober is er in Utrecht de ´Let’s Groove Tonight’ Dance Party. Samen met het Kringen Lustrum Festival viert De Kringen hiermee het 55-jarig jubileum.
Op de Danceparty gaat DJ Bo Monde een record aantal dance-tracks aan elkaar mixen. En het klapstuk van de avond  is onze special guest: “Amy Winehouse”!

Alsof de echte Amy Winehouse nog onder ons is

Deze look-a-like brengt een ongelofelijke sound-a-like van de superster. Caroline heeft de stijl van Amy overgenomen en weet als geen ander Amy Winehouse neer te zetten alsof de echte nog altijd onder ons is. 

Hoogtepunten uit het programma

Presentatrice drag queen Lattey da Costa (alter ego van Nigel Gouweleeuw) geeft deze avond kleur en fleur. Verder weet volkszanger Edwin van der Toolen zijn publiek te vermaken door nummers te brengen met een hoog meezinggehalte, maar toch steeds weer onvoorspelbaar.
De GoGo dansers m/v zullen je helpen helemaal in de feeststemming te komen. Tussendoor kun je even op adem komen en met je vriend(inn)en babbelen in de zitjes.

Voordelig in de voorverkoop; met gratis drankje!

Dit feest vindt plaats in CitySence,  St. Jacobsstraat 12 in Utrecht . Het begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Kaarten kosten €15,- en bestel je hier online. Het eerste drankje is gratis indien jij je kaartje in de voorverkoop koopt.  Aan de deur betaal je €20,- excl. eerste drankje.