Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Alkmaar Pride weekend

26/05/2016 - 29/05/2016

Dit jaar vindt alweer voor de zevende keer Alkmaar Pride plaats.

Ook dit jaar wapperen de regenboogvlaggen weer fier aan verschillende  gebouwen  in de stad en kleuren de etalages in de binnen- en oude stad roze en vieren we de diversiteit van onze samenleving.

De Alkmaar Pride is in al die jaren uitgegroeid tot een prachtig mooi roze meerdaags event. Het thema van dit jaar is samen-leven. Hiermee wil de organisatie uitdragen dat iedereen welkom is in onze samenleving.

We zoeken samen de verbinding met alle personen, groepen en culturen in onze samenleving.

Alkmaar Pride weekend werkt dit jaar dan ook samen met een aantal andere organisaties. Zoals de Karavaan, Cultuurpark de Hout , WAAH en vele anderen. Gezamenlijk komen we tot een prachtig roze programma. Een roze kerkdienst, koken & dineren, wijnproeverij, theater, sing along, foute bingo en roze feesten staan op het programma. Het volledige programma en het overzicht van onze samenwerkingspartners kun je vinden op www.alkmaarpride.nl

Het programma is voor iedereen toegankelijk!

Als knallend hoogtepunt wordt er natuurlijk ook dit jaar weer een botenparade door de grachten van Alkmaar georganiseerd. Ellie Lust, bekend van “wie is de mol” zal bij de start van de grachtenparade om 14.00 uur aanwezig zijn. De botenparade eindigt om 16.00 uur op het Waagplein. Het knallende eindfeest in 1811 Dance & Drinks wordt georganiseerd door Garbo mixed gay party’s. Deze kaarten worden alleen in de voorverkoop aangeboden. Dus wees er snel bij, want op = op.

Gegevens

Begin:
26/05/2016
Einde:
29/05/2016
Evenement Categorie:
Website:
http://www.alkmaarpride.nl/

Locatie

Onbenoemde locatie
Alkmaar, Nederland + Google Maps