Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Natuurfietstocht in de Ooijpolder (met BBQ!)

05/06/2016 ; 12:00 - 20:00

Gratis

De Kringen Nijmegen organiseert op 5 juni 2016 een fietstocht door de Ooijpolder. Voor diegene die dat willen is er een dagvullend programma. Er is een prachtige route uitgezet met diverse stops onderweg. Na afloop kan men genieten van een borrel en/of heerlijk BBQ/buffet. De fietstocht is gratis en bedoeld voor alle kringleden en hun partners of introducé.

Het verzamelen vindt plaats vanaf 12.00 uur bij Vivaldi, Waalkade 66 te Nijmegen. Voordat je begint aan de fietstocht kunt je genieten van een kopje thee of koffie. De fietstocht start om 12.30 uur. De route voert jou langs de mooiste plekjes in de Ooijpolder. Er zijn diverse stops waar je uit kunt rusten, iets lekkers kunt eten en drinken. En natuurlijk zijn er veel bezienswaardigheden.

Na afloop van de fietstocht kun je rustig bijkomen op de boot van “Opoe Sientje” Lindenberghaven 1c aan de Waalkade, onder het genot van een drankje. Vanaf 17.30 uur wordt er een BBQ/buffet geserveerd. Dit kost ongeveer € 20. Alleen deelnemen aan het diner is ook mogelijk.

Indien je een fiets wilt huren kun je dat doen bij Rijwielshop Station Nijmegen of gebruik maken van een OV-fiets.

Voor deelname aan de fietstocht en/of diner is opgave noodzakelijk, aanmelden vóór 1 juni.  Deelname aan de fietstocht en koffie is gratis. Indien je wilt deelnemen aan de barbecue/buffet verzoeken wij je een voorschot te betalen van € 5 vóór 31 mei. Informatie hoe u moet betalen volgt na aanmelding. Gelieve in de aanmelding kenbaar te maken of je vegetariër bent. Aanmelden kan via info@dekringen.nl of telefoonnummer: 06 – 83 22 97 97

Gegevens

Datum:
05/06/2016
Tijd:
12:00 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

De Kringen Nijmegen Bowlen
E-mail:
kringen.bowlen@gmail.com

Locatie

Vivaldi
Waalkade 66
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps