Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natuurfietstocht door de Ooijpolder in Nijmegen

29/05/2017 ; 08:00 - 17:00

Gratis
©VVV Arnhem Nijmegen

De Kringen Nijmegen organiseert op 25 juni 2017 een fietstocht door de Ooijpolder. Voor diegene die dat willen is er een dagvullend programma. We hebben een prachtige route uitgezet met diverse stops onderweg. Na afloop kan men genieten van een borrel of heerlijk diner. De fietstocht is gratis en bedoeld voor LHBTers en alle kringleden en hun partners of introducé, en voor kinderen hebben we een aangepaste route samengesteld. Iedereen is dus welkom. Je kunt ook deelnemen door een fiets te huren bij Rijwielshop Station Nijmegen.

De route begint in Nijmegen

We verzamelen vanaf 12.00 uur bij Vivaldi, Waalkade 66 te Nijmegen. Voordat je begint aan de fietstocht kunt je genieten van een kopje thee of koffie. De fietstocht start om 12.30 uur. De route voert jou langs de mooiste plekjes in de Ooijpolder en de nevengeul. Er zijn diverse stops waar je uit kunt rusten, iets lekkers kunt eten en drinken. En natuurlijk zijn er veel bezienswaardigheden.

Na afloop van de fietstocht kun je rustig bijkomen op het terras aan de Waalkade onder het genot van een borrel. Daarna kun je tevens deelnemen aan het diner. Meer info over de mogelijkheid van het diner volgt nog.

Indien je een fiets of een electrische fiets wilt huren kun je dat doen bij Rijwielshop Station Nijmegen: http://www.rijwielshopnijmegen.nl/page/pag_view.asp?pag_id=23913 of gebruik maken van een OV-fiets.

Aanmelden voor deze fietstocht

Voor deelname aan de fietstocht en/of diner is opgave noodzakelijk, aanmelden vóór 17 juni. Deelname aan de fietstocht en koffie is gratis. Indien je mee wil dineren gelieve in de aanmelding kenbaar maken of je vegetariër bent. Aanmelden kan via info@dekringen.nl of telefoonnummer: 06 – 83 22 97 97.

Website van De Kringen Nijmegen.

Gegevens

Datum:
29/05/2017
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/dekringennijmegen/

Organisator

De Kringen Nijmegen Bowlen
E-mail:
kringen.bowlen@gmail.com

Locatie

Vivaldi
Waalkade 66
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps