Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Amsterdam Gay Pride: Roze Markt in het Vondelpark

29/07/2017 ; 12:00 - 19:00

Gratis

Het Amsterdamse kringenbestuur staat met een stand op de Rainbowmarkt in het Vondelpark bij de start van de jaarlijkse GayPride. Onder de naam ‘Pride Park’ wordt dit jaar het Vondelpark opnieuw in het teken gezet van liefde en gevuld met een regenboog aan LHBTI-activiteiten. Als opening van Pride Amsterdam 2017 wordt om 12.00 uur ’s middags eerst de PrideWalk vanaf de Dam naar het Vondelpark gelopen. Daar zullen de Pride-activiteiten om 13:00 uur in alle hevigheid losbarsten. In het Openlucht Theater komen bijvoorbeeld artiesten als Shary Ann, Loïs Lane, Sjors van der Panne en Anita Meijer optreden.

Vrijwilligers gevraagd

Voor deze dag is het Amsterdamse kringenbestuur nog op zoek naar enthousiaste (niet-) kringleden die het leuk vinden om een (paar) uurtje(s) bij de stand van De Kringen te staan. Het gaat om het uitdelen van informatie flyers van de kringen en het beantwoorden van eventuele vragen van voorbijgangers. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opbouwen of afbreken van de stand, dat wordt gedaan. Een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en wat goeds te doen voor De Kringen! 

Tijden tussen 11:00 uur en 19:00 uur. Geef je op via e-mailadres: vrouwenkringenamster dam@gmail.com (ook als je een man bent!)

Gegevens

Datum:
29/07/2017
Tijd:
12:00 - 19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

De Kringen Amsterdam
E-mail:
amsterdamsevrouwenkringen@gmail.com
Website:
http://www.amsterdam.dekringen.nl

Locatie

Vondelpark Amsterdam
Vondelpark
Amsterdam, Noord Holland 1071 AA Nederland
+ Google Maps