Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Eet Kring voor Gay Mannen

Wees jezelf,

ontmoet een ander!

Profiel van deze kring

Kringleider: Mark
Een kring voor: Gay mannen
Deze kring is in of rond: Amsterdam
Type kring: Doe Kring
Grootte van de kring: 6-10 kringleden

Deze kring is open voor nieuwe leden

Momenteel zijn wij nog op zoek naar nieuwe leden voor onze kring. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan onze kring? Meld je dan aan en we spreken je snel.

Ben je op zoek naar een plek waar je in goed gezelschap kunt genieten van heerlijke maaltijden en boeiende gesprekken? Onze Eet Kring voor gay mannen van 55 tot 70 jaar is precies wat je zoekt! Deze kring biedt een warme en gastvrije omgeving waar we samenkomen in diverse restaurants om te genieten van lekker eten en inspirerende discussieavonden.

 

 

Gay mannen

Doe Kring

Bij onze eetkring draait het om gezelligheid en samenzijn. Elke bijeenkomst vindt plaats in een zorgvuldig geselecteerd restaurant, zodat iedereen kan ontspannen en genieten zonder de stress van koken. Na het eten volgt er altijd een ‘natafel’ onderwerp, waarbij iemand een interessant gespreksonderwerp introduceert. Of het nu gaat over levensverhalen, actuele gebeurtenissen, kunst, cultuur of persoonlijke ervaringen, er is altijd ruimte voor mooie en betekenisvolle gesprekken.

Sluit je aan bij onze kring en ontdek hoe waardevol het is om deel uit te maken van een gemeenschap die draait om vriendschap, lekker eten en inspirerende verhalen. Bij ons draait het om genieten en elkaar beter leren kennen in een ontspannen sfeer. Voor meer informatie en om je aan te melden, neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou gezellige en memorabele avonden te beleven!


De kringen in vogelvlucht

Wil je meer weten wat een kring / kringavond is? Bezoek dan de pagina over waarom je lid moet worden…

 • Voor de gezelligheid

  Echt jezelf kunnen zijn en genieten van elkaars gezelschap: bij De Kringen ontmoet je de mooiste mensen.

  people laughing and talking outside during daytime
 • Voor een nieuwe vriendenkring

  Iedereen is anders maar mensen die bij de kringen  zijn hebben oprechte interesse. Ben je net verhuisd of gewoon op zoek naar nieuwe LHBTIQ+ vrienden? dan is de kringen wat voor jou!

  group picture of men and women on hill at daytime
 • Voor een goed gesprek

  In een kring bespreek je vanalles. Van de wereldpolitiek tot  de laatste roddels van Boulevard. 

  men holding cups of coffee

  De Kringen

  Veel gestelde vragen

  Wat is een kring

  Een kring bestaat meestal uit 7 tot 14 personen, die eens in de maand bijeen komen. Vaak gebeurt dat bij één van de leden thuis. Tijdens deze bijeenkomsten komt meestal een thema aan bod, waarover gediscussieerd kan worden of dat in een spelvorm wordt behandeld. Sommige bijeenkomsten kunnen ook bestaan uit andere activiteiten, zoals samen eten, koken, uitgaan, film kijken, wandelen, evenement bezoeken en nog veel meer. Dit is afhankelijk van het type kring en de leden hiervan.

  Hoe vind ik een kring

  Op onze landkaart kan je op de provincie klikken waar je een kring zoekt. Je krijgt dan een lijst van kringen in die provincie. Als een kring open staat voor nieuwe leden dan staat er hoe je je kan aanmelden voor die kring. In sommige gebieden worden de aanmeldingen gecoördineerd door een regio-coördinator. Die regio’s staan bovenin de lijst en daar staat dan ook hoe je in contact komt met de regio-coördinator. Is er geen kring in de buurt, dan kan je ook contact opnemen met de landelijke coördinator. Kijk ook eens bij Start een Kring.

  Wat kost het?

  Als kringlid betaal je ieder jaar een bedrag van €17,50 aan de landelijke organisatie. Naast deze kosten kunnen er per kring ook kosten zijn voor het ondernemen van activiteiten. Deze bedragen worden geïnd door je eigen kringleider maar gaan altijd in overleg met de kringleden.

  Zijn er ook een coming-out kringen?

  We hebben geen echte coming-out kringen. Maar het praten met lotgenoten helpt goed om te weten hoe het is. Elke kring spreekt met elkaar af dat wat ze bespreken, vertrouwelijk blijft.  Dus aarzel niet om toch contact op te nemen met een kring of een regio en bespreek het met de contactpersoon.

  Ik ben jong. Hebben jullie ook jongeren kringen?

  Wat is jong? Je kunt in de lijst van kringen per provincie vaak zien wat de leeftijd van de kringleden ongeveer is. In de grote steden zijn een paar kringen met jongeren tot 25-30 jaar. We hebben de richtlijn dat je onder de 18 geen lid kan worden van een kring. Je kan het dan beter bij een COC in de buurt proberen, je aansluiten bij een Gay Staight alliance op je school, heeft jou school die niet dan kan je ook gewoon bij een andere school in je buurt aansluiten. Of  bel de kindertelefoon.

  Ik ben bi / transgender / weet het nog niet. Kan ik toch lid worden van een kring?

  Er zijn een paar kringen in het land die ook bi-mannen of bi-vrouwen in hun kring hebben of bereid zijn deze op te nemen. Als er in jouw buurt een regio-coördinator is, kan je daarmee contact opnemen. Kijk bij jouw provincie in de provinciekaart. We hebben op dit moment geen kringen voor transgender en/of nonbinaire mensen. Maar je kunt altijd zelf een kring oprichten waarbij wij je kunnen ondersteunen. En mischien er zijn ook kringen bij jou in de buurt die het niets uitmaakt. Het landelijk informatiepunt of de regiocoördinator kan er je meer over vertellen.

  Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

  Geen nood. We hebben op een andere pagina nog enkele veelgestelde vragen gezet. Misschien staat je vraag daar bij. Zo niet, dan kun je altijd contact met ons opnemen. De pagina met veelgestelde vragen vind je hier.

  Andere kringen

  • Mannenkring Drenthe

   We zijn een mannenkring in  Drenthe aan het oprichten !
   Herb je zin om daaraan mee te doen? Klik dan op de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’.
   Omdat een kring iets is van ons zelf, gaan we op de kennismakingsbijeenkomst praten over:

   • de beste dag in de maand om bij elkaar te komen,
   • wat we gaan doen: thema’s, activiteiten, etc.,
   • en alles wat er verder bij komt kijken.

   Dus alle ruimte om er samen iets heel leuks van te maken. Interesse? Meld je aan met de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’.

  • QT Mannenkring

   Onze QT Mannenkring is een toegankelijke, respectvolle en ongecompliceerde kring.
   Daarom hebben we ook voor deze naam gekozen die staat voor Quality Time.

   We komen maandelijks bij elkaar.
   Er is plek voor een lach en serieuze gespreken.

   We zijn vrij divers. Het gaat ons om leven en laten leven.

  • Zoek een kring in je regio