Films om......

De Filmkring Amsterdam

Direct naar de agenda

De Filmkring Amsterdam

Een filmkring is iedere keer wat anders maar dan met nieuwe mensen...

In Amsterdam hebben we veel verschillende kringen, maar nu doen we het eens anders. We starten een thema kring, voor de filmliefhebbers, of voor mensen die graag naar de film willen maar niet weten waar ze naar toe willen. De Filmkring is er voor iedereen in de LHBTI Community. De films die we gaan kijken zijn niet altijd Gay of Lesbo gerelateerd maar het kan wel.

Waarom neem je deel aan de Filmkring in Amsterdam? Het is een leuke manier om naar de film te gaan en na de film kan je na de film nog gezellig nababbelen met andere mensen van de kringen.

De opzet is zo divers mogelijk, we willen dus ook zo veel mogelijk verschillende locaties aan doen om jullie ook juist bekend te maken met al die bioscopen in Amsterdam die je nog niet kent of juist vergeten was dat ze bestonden. Verder is zoals de intro al zegt het type film iedere keer anders zodat we voor iedereen leuke films in ons aanbod hebben.

Doelgroep van deze kring:

Deze kring is voor jong en oud man vrouw of ben je er nog niet uit geen probleem.

Geen Kringen lid geen probleem!

Ben je geen lid van de kringen? Dat maakt niet uit schrijf je gewoon in voor de filmkring en wij sturen je de informatie over de komende kring toe. Daarna kan je beslissen of je blijvend aanhaakt. Meer informatie over de kringen Amsterdam. Ga naar onze regio pagina.

Aanmelden voor de Film Kring Amsterdam

Agenda van de film Kring

Hieronder vind je een selectie van de komende data en de komende film.

Maandag 1 Augustus

The Adventures Of Priscilla, Queen Of The Desert

De drie showgirls Felicia, Mitzi en Bernadette (twee travestieten en een transsexueel) vertrekken naar Alice Springs, een gehucht in de Australische woestijn. In hun kleurrijke bus Priscilla en met hun extravagante glitterjurken worden ze nogal argwanend ontvangen op het platteland… En dat leidt tot een heleboel komische misverstanden en toestanden. Meer info: The Adventures Of Priscilla, Queen Of The Desert

Kom ook op : 1 Augustus, 19:00
Vrije plaatsen.
Lab 111 – Amsterdam 
Na de film een drankje bij de bar van lab 111?

 

Noteer ze vast in je agenda!

Andere data

  • Maandag 5 september
  • Maandag 10 oktober
  • Maandag 7 november
Schrijf je nu in!

Ontvang de nieuwsbrief en weet wat er draait...

Iedere eerste maandag van de maand, de leukste afspraak die je met jezelf en andere maakt!