Regiocoördinatie

Arnhem en Ede

Ben je lesbisch, homo, trans- of biseksueel, of weet je dit nog niet helemaal zeker? Ken je geen andere holebi’s en wil je deze op een laagdrempelige en ongedwongen manier ontmoeten? Ben je net verhuisd naar Arnhem, Ede of omgeving en wil jij je kennissen- en vriendenkring uitbreiden? Wil je leuke activiteiten ondernemen met anderen of juist je verhalen en ervaringen delen? Dan zijn wij misschien iets voor jou!
Ook als je twijfelt over je deelname aan onze kringen, nodigen wij je uit om geheel vrijblijvend contact op te nemen.

Bij ons ben je uiteraard ook welkom als je worstelt met je homoseksuele/lesbische gevoelens in een heteroseksuele relatie of hiermee hebt geworsteld en op dit moment al dan niet single bent.
Zit je in een “Staying In”, “Coming Out” of “Coming In” fase en heb je gewoon bij tijd en wijle behoefte aan een gesprek, een luisterend oor en een omgeving waarin je samen met gelijkgezinde mensen volledig jezelf kan zijn? Weet ons ook dan te vinden! Uiteraard staat discretie voorop.

Aanmelden

Wil je lid worden van een kring in deze regio? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

Na het aanmelden wordt er contact met je opgenomen door de coördinator om samen met je door te nemen wat je verwachtingen zijn van De Kringen. Mocht er gelijk plaats zijn dan worden je gegevens doorgestuurd naar de kringleiders van de desbetreffende kring. Er volgt een kort gesprek om te kijken of de kring bij jou past. Mocht dit niet zo zijn dan weten de kringleiders of de coördinator wel te vertellen welke kring een betere match zal vormen.

Aanmeldformulier Regio Arnhem - Ede

Met dit formulier kan je je aanmelden voor een kring. Dit formulier wordt naar arnhem@dekringen.nl gestuurd.

"*" geeft vereiste velden aan

Emailadres waarop je antwoord wilt krijgen
We zoeken een kring in je omgeving.
Op dit nummer bellen we je voor een afspraak of informatie
Geslacht / gender*
Voer een nummer in van 18 tot 99.
Interesse voor*
Voor wat voor een kring wil je je aanmelden?
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.