provincie

Groningen

 

 

Terug naar de kaart

Hieronder zie je alle kringen in plaatsen in de provincie Groningen.

Spirituele vrouwenkring Het Noorden -

Het Noorden staat voor Winter, inkeer en transformatie. Oerwijsheid.

Hierbij nodig ik jou uit voor een spirituele lesbi vrouwenkring. Een kring waarin we op zijnsniveau elkaar ontmoeten, uitwisselen, verbinden.

Naast uitwisseling gaat het om gezelligheid, genieten, het ondernemen van (o.a. creatieve) activiteiten. Film, dans, boeken, uitstapjes etc. etc.
Wat iedereen zelf graag inbrengen wil, in overleg.

Sluit je aan! Aanmelding en een vrijblijvend kennismakingsgesprek via vrouwenkring.hetnoorden@gmail.com

Meer informatie
Contactpersoon

Dani

E-mailadres

toon e-mailadres

Kookkring Groningen - Groningen

Wij kookliefhebbers in de regio Groningen ontmoeten elkaar eens in de zes weken bij toerbeurt in huiselijke kring. Daar proeven we dan van een voorafje, hoofdmaal en nagerecht. Het hoeft niet te duur of ingewikkeld, we gaan ons ook niet te buiten aan exclusieve wijnen. Verder zijn we gezelligheidsdieren en praten ook graag eens stevig bij. Een enkele keer spreken we af in een professioneel restaurant. De groepsgrootte schommelt meestal tussen de 5 tot 7 mannen – dit is om de gastheer te ontlasten. De leeftijd van de deelnemers begint ongeveer bij 50.  Sommige deelnemers zien elkaar wel ook vaker en spreken dan graag bij een restaurant af.

Meer informatie

Jonge mannenkring - Groningen

Gestart als jongerenkring, inmiddels zijn wij een jonge mannenkring. Bestaande uit 10 actieve en vrolijke mannen in de leeftijd van 29 tot 43 jaar. We komen eens in de vier weken op zaterdag bij elkaar voor een gezellige avond meestal bij één van de leden thuis. Wij ondernemen graag een activiteit. Dat kan uiteenlopen van een restaurant/café bezoek, het doen van een spel, het houden van wijnproeverij of een weekendje weg. We staan open voor nieuwe leden!

Contactpersoon

André

E-mailadres

toon e-mailadres

Website

http://dekringengroningen.nl

Mannenkring 30-45 - Groningen

Wij zijn een kring bestaande uit acht mannen in de leeftijd van 30 tot 45 jaar. We komen eens in de drie weken op zaterdag bij elkaar voor een gezellige avond bij één van de leden thuis. Onze leden komen uit Groningen, Friesland en Overijssel. We staan open voor nieuwe leden.

Mannen 60+ kring - Groningen

Wij zijn een kring met momenteel 8 leden. We komen om de 3 weken op vrijdagavond bij elkaar thuis. Ook hebben we geregeld en uitje. We staan open voor nieuwe aanmeldingen! Neem contact op via onderstaand emailadres.

Mannenkring 1 - Groningen

Ooit begonnen we als jongerenkring, nu variëren onze leden in leeftijd van bijna vijftig tot in de zeventig.  We zijn met zijn zevenen. We ontmoeten elkaar eens in de drie weken. Dan praten we over van alles, over de wereld om ons heen, ons werk, de politiek en wat ons allemaal maar bezighoudt. Onze kringleden komen overwegend uit de stad Groningen, maar ook uit Drenthe en we hebben leden uit Friesland gehad. We staan open voor mannen van allerlei pluimage. Wees welkom voor een kennismaking.

Meer informatie
Contactpersoon

Hilbrand

E-mailadres

toon e-mailadres

Mannenkring 50+ - Groningen

Wij zijn een 50+ groep en bestaan momenteel uit 7 man. Wij komen om de vier weken op zaterdagavond bij elkaar en om de vier keer hebben wij een uitje.

Contactpersoon

Bert

E-mailadres

toon e-mailadres

Vrouwenkring 3 - Groningen

Wij zijn een kring met vrouwen van 60 jaar en ouder. Wij komen eens per maand bij elkaar op een door de weekse avond.

In september maken we een jaarprogramma aan de hand van een thema.

Hierover praten we, maken een bundel gedichten, schilderen, zoeken er mooie boeken of films bij enz

Contactpersoon

Alet

E-mailadres

toon e-mailadres

Vrouwenkring 2 - Groningen

Wij zijn een kring met vrouwen van tussen de 25 en 55 jaar oud. Wij komen eens per maand bij elkaar.

Contactpersoon

Regio coördinator Groningen

E-mailadres

toon e-mailadres