Mannenkring

Kookkring Groningen

Wij, kookliefhebbers in de regio Groningen, ontmoeten elkaar eens in de zes weken bij toerbeurt in huiselijke kring. Daar proeven we dan van een voorafje, hoofdmaal en nagerecht. Het hoeft niet te duur of ingewikkeld, we gaan ons ook niet te buiten aan exclusieve wijnen. Verder zijn we gezelligheidsdieren en praten ook graag eens stevig bij.

Een enkele keer spreken we af in een professioneel restaurant. De groepsgrootte schommelt meestal tussen de 5 tot 7 mannen – dit is om de gastheer te ontlasten. De leeftijd van de deelnemers begint ongeveer bij 50.  Sommige deelnemers zien elkaar wel ook vaker en spreken dan graag bij een restaurant af.

Aanmeldformulier Groningen

Met dit formulier kan je je aanmelden voor een kring of meer informatie opvragen. Dit formulier wordt naar een regiocoördinator gestuurd die samen met je vragen kan beantwoorden of zal bekijken welke kring bij je past.
Hoewel een telefoonnummer niet verplicht is, maakt het dat voor ons wel makkelijker om een afspraak met je in te plannen of om snel wat te vragen als er nog iets niet duidelijk is.
  • Wilt u gebeld worden, laat dan een telefoonnummer achter.