provincie

Noord-Brabant

Terug naar de kaart

Vrouwenkring Tilburg eo -

Ook in Tilburg eo gaat er een compleet nieuwe vrouwenkring van start. Deze in de leeftijdscategorie 30-40. Als je wat jonger of ouder bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom. Deze kring heeft een flexibel programma: een goed gesprek, een drankje (en/of een hapje) bij één van de leden thuis, een spelletje, een avondje uit, wandelen etc. Er is van alles mogelijk.

Aangezien respect voor elkaar hoog in ‘t vaandel staat en wij willen dat voor iedereen alles zo goed mogelijk verloopt, wordt er door een kennismakingsgesprek ingeschat of je passend bent binnen de groep.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek plannen? Meld je dan snel aan op laura.dekringen@gmail.com.
Aanmelden

Vrouwen kring Den Bosch -

Ik wil een vrouwenkring starten in regio Den Bosch. De doelgroep voor de kring is vrouwen tussen de 25 en de 50 jaar oud. Eens per maand ontmoeten we elkaar op een vaste dag en tijdstip. Wat gaan we doen? Een gezellige activiteit zoals wandelen, naar de bioscoop of een workshop volgen. Of als we liever bij iemand thuis afspreken: lekker film kijken of spelletjes doen.

We kiezen de soort activiteiten waar behoefte aan is. Het belangrijkste is dat iedereen zichzelf kan zijn en er plezier aan beleeft.

Om de beurt nemen mensen de organisatie van een activiteit op zich. Het is dus de bedoeling dat je actief en betrokken bent zo nu en dan, en dat je trouw aanwezig bent.
Direct aanmelden

Mannenkring 1 Roosendaal -

Mannenkring 1 is de oudste kring van Roosendaal en omgeving. Het is een stabiele kring van 50+ mannen, waarvan een aantal mannen al 25 jaar lid is. We staan open voor nieuwe kringleden. Ze zijn van harte welkom. De afgelopen jaren is gebleken dat nieuwelingen zich thuis en welkom voelen binnen de bestaande groep. Onze leden komen uit Roosendaal, Hoogerheide, Ossendrecht, Stampersgat en Bosschenhoofd. We hebben zelfs een kringlid uit Brecht in België.

We komen elke maand op de tweede donderdag van de maand bij elkaar. Naast de maandelijkse avonden organiseren we jaarlijks een uitje met aanhang en vieren we ook vaak met de hele kring Sinterklaas.
Direct aanmelden

Regio Eindhoven -

In de regio Eindhoven zijn verschillende mannen- en vrouwen kringen, elk met een eigen karakter, en/of leeftijdscategorie. De regio bestrijkt ongeveer De Kempen, deels het gebied ten noorden van Eindhoven (maar niet tot Den Bosch) en in het oosten ook wel Noord-Limburg.
Direct aanmelden

Meer informatie
Contactpersoon

Richard

Mannenkring 2 Den Bosch - Den Bosch

Door het succes van de mannenkring Den Bosch I is het tijd dat er een vervolg komt.
We zijn daarom gestart met een tweede mannengroep van de Kringen in Den Bosch.

Vind je het leuk om nieuwe gay- of bi-mannen te leren kennen, ben je op zoek naar gezelligheid en diepgang in gesprekken? Kijk dan eens op de site van KringenDenBosch.

Dan kijken we wat de groep jou kan bieden.
Tot ziens!
Direct aanmelden

Contactpersoon

Jeroen

Website

https://kringendenbosch.nl

Mannenkring 1 Den Bosch - Den Bosch

Onze groep bestaat op dit moment uit 12 mannen. Verbinding met elkaar vinden we erg belangrijk. Onze vaste groepsavond is de tweede woensdag van de maand. We wisselen een maand een praat-avond af met een maand waarin we activiteiten ondernemen.

We zitten op dit moment vol. Er is een tweede kring in Den Bosch in oprichting, dus meld je aan!
Direct aanmelden

Contactpersoon

Jeroen

E-mailadres

toon e-mailadres

Website

https://kringendenbosch.nl

Mannenkring Eindhoven-Helmond - Helmond

Wat kan je verwachten?

We zijn een homo mannengroep van 50-plussers die volop in het leven staan. We houden van een goed gesprek, er wordt zeker gelachen, we houden van lekker eten, en willen samen af en toe wat gezelligs ondernemen. We verwachten dat jij ook een positieve levenshouding hebt met een eigen mening.

Wat je ook wilt weten…..

We komen maandelijks op een de eerste vrijdagavond van de maand bij elkaar onder leiding van Boudewijn en Rob. We zijn geen dating-club maar juist een vriendenclub! We luisteren natuurlijk naar elkaars levensverhalen en ervaringen. Hierbij heeft iedereen de vrijheid om iets óf niets te vertellen. Maar we zijn ook weer geen therapie-kluppie. Een andere huisregel die we hanteren is dat ieder lid zijn eigen levensstijl en opvattingen heeft. Dit wordt gerespecteerd. Meningen verdienen het om gehoord te worden, daarvoor dient ieder lid ook respect te hebben. Issues mogen nooit op de persoon worden gespeeld.

Wat nog meer……

Naast de reguliere avonden streven we naar 3x per jaar een leuke activiteit te ondernemen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een bezoek aan de dierentuin, een etentje, naar de film, een fietstocht etc. We horen graag wat jij zou willen doen! Daarnaast lijkt het ons leuk om mee te doen met de landelijke activiteiten.

Tevens wordt er een kleine jaarlijkse contributie gevraagd voor je deelname. Als je je aanmeldt, verwachten we dat je minimaal 3 keer aanwezig bent om van beide kanten te ervaren of deze kring bij jou past. 

Lijkt jou dit iets? Meld je dan aan via de inschrijven knop en wij sturen je aanmelding door naar de betreffende kringleider / Coordinator. De Coordinator van Helmond zit in Eindhoven dus meld je graag aan via die stad dan komt je inschrijving in eens juist terecht. 

 

Direct aanmelden

Mannenkring - Zundert en Omgeving

Mannenkring Zundert en omstreken richt zich op mannen uit Zundert en omgeving die hun sociaal netwerk met vrienden/kennissen uit willen breiden. Denk hierbij aan de gemeenten Zundert, Rucphen, Etten-Leur, Halderberge en de stad Roosendaal.

De leeftijd van de huidige leden ligt tussen de 40 en 65 jaar, maar ook als je iets jonger of iets ouder bent ben je van harte welkom!
We hebben onze kringavond steeds op de eerste donderdag van de maand.
Direct aanmelden

Meer informatie
Contactpersoon

Marcel

E-mailadres

toon e-mailadres

Mannen Eetkring regio Eindhoven - Eindhoven

Wij zijn een gezellige kring van maximaal 10 mannen. De gastheer zet voor de andere kringleden een smakelijke maaltijd op tafel. Na het toetje wordt er over een thema gesproken, een spelletje gespeeld of bekijken we samen een speelfilm met een lhbti-thema. Ook gaan we er regelmatig op uit.
Direct aanmelden

Meer informatie
Contactpersoon

Richard

Mannenkring - Tilburg

Wij zijn een gezellige mannenkring die elke 4e vrijdag van de maand (en soms zaterdag) bij elkaar komen. Wij ondernemen dan meestal een activiteit waarbij je kunt denken aan een culinaire avond, picknick, fiets/wandelavond, kletsavond, spelletjesavond. Spreekt dit je aan, schrijf je dan in.
Direct aanmelden

Contactpersoon

Patrick Michiels