Eet gezellig mee

Mannen Eetkring Eindhoven

Direct aanmelden

In Eindhoven en regio is al jaren een eetkring actief. Vandaar dat ‘eetkring’ een goede aanduiding is voor deze kring, want de gastheer zet voor de andere kringleden een smakelijke maaltijd op tafel. Het draait dus beslist niet om culinaire hoogstandjes. Bij deze gezellige kring van maximaal 10 mannen varieert de leeftijd van ± 35 tot ongeveer 55 jaar.
Na het toetje wordt er over een thema gesproken, een spelletje gespeeld of bekijken we samen een speelfilm met een lhbti-thema. Je hoeft echt geen keukenprins te zijn, want het gaat om het gezellig samen zijn. Aanmelden en/of nadere informatie inwinnen kan via e-mail: info@dekringeneindhoven.nl

Leuke activiteiten

Bij deze kring draait het dus niet om het bereiken van culinaire hoogtepunten maar draait het eerder om elkaar te ontmoeten. Dus mag je net zo goed een stevige maaltijdsoep op tafel zetten, een winterse stamppot of dat je bij de Chinees een rijsttafel besteld die aan huis wordt bezorgd. Maar als je wel een keukenprins bent, staat het je vrij om je daarin uit te leven.
De thema’s die worden besproken of waarover wordt gediscussieerd hebben steeds een roze randje maar kunnen ook zeer persoonlijk zijn.

Daarnaast onderneemt deze club samen leuke activiteiten zoals een jaarlijks uitstapje, gaan ze samen uit eten of gaan ze naar een bioscoop. In december is er de nog jonge traditie om cadeautjes uit te wisselen door middel van surprises, al dan niet met gedichten.
De gastheer bepaald niet alleen wat er op tafel komt maar ook het thema van die avond.
De leden van deze kring komen uit Eindhoven, de Kempen en er zijn zelfs leden uit Venlo e.o. en ze komen elke tweede vrijdag van de maand bij elkaar.
Dus heb je interesse? Meld je dan aan!